Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zanositev – kdaj?

zanositev – kdaj?

Pozdravljene!

rabim vašo pomoč!

trenutno sem na borzi.kako bi bilo bolše zanositi, pred redno službo ali zdaj ko sem na borzi?

ali naj izkoristim krizo,ker ne najdem službe ali naj počakam? Kaj menite?

hvala za odgovore.

Lp

Najbolj odgovorno se mi zdi zanosit v času ko si brez službe. Jezus.

Tako, da boš imela kar najboljšo porodniško. Za porodniško pa šteje tvojih zadnjih 12 mesečnih dohodkov od bilo kje.

Jaz sem zanosila v nekako podobni situaciji – načrtno, ker sem si otroka zelo želela in sem se odločila, da ne bom več čakala, da bom imela v življenju vse pošlihtano. Imela pa sem socialno pomoč, ob tem priložnostno delala in tudi partner je imel nek zaslužek.

Končalo se je tako, kot sem si želela – po preteku porodniške sem dobila službo, primerno svoji izobrazbi (uni) in šla lepo delat. Presrečna.

Problem imam zdaj samo s tem, da za majhen denar opravljam zelo odgovorno in stresno delo in skoraj nikoli ne pridem pred večerom domov in trenutno tako trpim, ker sem premalo z otrokom, da ne vem, kaj storiti. Kljub temu, da je plača majhna in delam pod velikim pritiskom, si dopovedujem (tako, kot mnogi), da sem lahko srečna, da službo sploh imam……… v tem kriznem času trpimo mi, ki delamo, trpljenje brezposelnih je tako in tako grozljivo hudo.

Moja zgodba.

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close