Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanimivo razmišljanje Jake

Zanimivo razmišljanje Jake

Jaka piše:

Biti moški in ženska ni isto. Ve gledate pri moških čist na druge stvari, kot moški pri vas.

In res ne vem, zakaj se ženske razburjate, če obelodanjam vsem znano dejstvo, da moški tudi pri 60 brez problema dobi precej mlajšo žensko, če je gmotno preskrbljen..Ženska pa je lahko pri 60 še tako bogata, še vedno je predvsem-stara..

Jaka rad duši purana po 3x na dan pa niti neve kak zgleda pri tistih pol kile mesa, ker pozna samo klobaso :))))))))

Ha ha ha. O hudo.

Osebno sem poznala poročen par, ona krepko čez 60, on malo pod 30, ko sta se vzela. Pa gospa sploh ni bila nevemkako bogata in fant sploh ne tako grd, neumen in nemogoč, da ga nobena ne bi hotela. Oba Slovenca, živeča v Sloveniji, da ne bo pomote.

Jaka oziroma maratonc, me pa nekaj zanima – zakaj se vama zdi starost, star skoraj zmerljivka? To je pač dejstvo, ki z malo sreče čaka tudi vaju. Z malo smole bosta pa umrla mlada.

ma ja, zdej gledata uno našponano rit in mislita da bo tko ostalo cel lajf :)))))
da bo vse doletelo sam niju in njuna purana ne 🙂

Jaka ima zdaj končno ta pravo punco in je “dasa”. Do naslednjič.

Jaka ima zdaj končno ta pravo punco in je “dasa”. Do naslednjič.[/quote]

kako pa veš, da ma punco?

Jaka ima zdaj končno ta pravo punco in je “dasa”. Do naslednjič.[/quote]

kako pa veš, da ma punco?[/quote]

Mislim, da je nekje omenil.

Jaka piše:

Biti moški in ženska ni isto. Ve gledate pri moških čist na druge stvari, kot moški pri vas.

In res ne vem, zakaj se ženske razburjate, če obelodanjam vsem znano dejstvo, da moški tudi pri 60 brez problema dobi precej mlajšo žensko, če je gmotno preskrbljen..Ženska pa je lahko pri 60 še tako bogata, še vedno je predvsem-stara..[/quote

Sem ti že povedala, star bogat moški (60), lahko dobi mlado žensko ampak samo prasico!
Bogati stari moški morajo biti pač zadovoljni s temi ostanki :-)))
Velja enako za ženske. Stara bogata ženska prav tako lahko dobi(še prej) mladega moškega, ki je pa prav tako izmeček.

kako pa veš, da ma punco?[/quote]

Mislim, da je nekje omenil.[/quote]

mislim, da je omenil nekaj za napihnit, tako da zna bit gumi-ančka:)))

[/quote]

Ti pa si prehitel Jako, razmišljaš še bolj zanimivo.

hehehe :)))

tudi ženska pri 60 brez problema dobi precej mlajšega moškega, če je gmotno preskrbljena.

moški pri 60 še tako bogat, še vedno je predvsem star.

in najpomembnejše si pozabil:

ženska pri 60 še vedno lahko, moški pri 60 pa skoraj nič več ….. :))))

Zakaj si ti tako neprijetno pametna? In se pridružiš Jaki, provokatorju? In si taka tudi sama. Jaka in Bibitka, sorodni duši!

tadej, kje te zopet žuli?

če so ti gatke premajhne kupi večje, če je obratno, pa kupi manjše :))

jaz sam ne vem kje je un avatar najdu, sam pa tok zatežen :)))))))

zavarivanje neprijatelja

a neprijatelj sam sebi največji :)))

kak se je pol razpletlo z ptičem pa muto..se je že al še ne:))

Joj, Aleksandra, samo da je tebi zabavno.

O Jakovih umotvorih nima smisla razpravljati!
On je “moška šovinistična svinja” in tak bo ostal.
Žal je tudi med ženskami nekaj takšnih karakterjev!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Seksata fant in dekle. Fant vprasa:* Ali je noter? * Pravi ona :*Ne, ni’*
Fant: *Ja, kako , zunaj ga pa tudi ni.*

Ni samo njej. Se najde še kdo…

Zanimivo razmišljanje? Bah, čisto enostavna resnica, do katere se dokoplje vsak, ki gleda malo okoli sebe.

Pred takimi resnicami bežijo samo romantiki in ženske, ki se nočejo sprijazniti s staranjem.

Pokažite mi žensko, ki bo med revnim in lepim 25-letnikom in bogatim 40-letnikom izbrala prvega.

Pokažite mi moškega, ki bo med lepo in revno 25-letnico in bogato 40-letnico izbral drugo.

Vem, da bodo karieristke popizdile, ampak dober gmotni položaj in kao samozavest ženski nič ne večata šans pri moških. Moški smo pač vizualni tipi, jebi ga.

No, seveda se ne strinjajo tudi forumski fukfehtarji, ki morajo/ želijo ugajati forumašicam..:)))

Starost je zmerljivka za ženske, za moške ne, saj to ves čas poudarjam.

Starost je zmerljivka za ženske, za moške ne, saj to ves čas poudarjam.[/quote]

Starost TI uporabljaš kot zmerljivko za ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close