zanimiva izkušnja…
Včeraj sem bila pri znanki in mi je brala usodo iz kart, pa iz astro karte. Hodi pa v neko šolo astrologije, že kar par let, pa menda da po svetu obstajajo celo faksi in celo šole čarovništva in to bele in črne magije… Pol se pa enmu Magu kao zaprisežeš in se ukvarjaš sam s tisto… Njih uči Meta Malus, ki je manda tud hodila v eno tako.
Jaz sem bolj tak tip, da mam rada oprijemljivo, sam zarad ene par dogodkov v življenju pa mal kr verjamem. (nebi pa nikol klicala 090, ko tam nimajo pojma… ta moja kolegica že zgleda taka vještica :))) In je res ugotovila nekaj podrobnosti, itak je pa pol vse odvisno od svobodne volje 🙂 No pa še to se mi zdi, da če se mal bolj vase poglobiš, da si lahko v bistvu sam napoveš kaj se bo zgodilo… Odvisno od tvojga instinkta po mojem.
Drugač se pa ukvarjata ona pa še ena punca tud z belo magijo in ena je izrekla nek urok, ko izveš prve črke imena pa priimka svojga bodočega partnerja in se je uresničlo :))) Ej, srhljivo :)))
Nič ne računa, s tem s eukvarja za hobi. Drugače sem ji jaz pustila jurja, pa kolegica tud, pa prinesli sva ji kavo, pa nekaj še. Drugač pa itak menda tega ne semjo za denar delat. To kolk daš je od tebe odvisno. Pa ne smeš rečt hvala na kncu, ker ti menda prinaša nesrečo. To je men povedala mama od prijatelja, ki pa tud bere iz kavne usedline. In se je uresničlo 🙂
Ne vem, jaz vem sam, da naletim na same čarovnice okol sebe… Moja bivša cimra, pol te dve kolegici, ena od njih je moja kr dobra prijateljica, pa še dva moja prijatelja, od katerih se enega mal izogibam, ker so rekli, da se s črno magijo ukvarja /ker mi je bral msili, pa čudne stvari so se mi odgajale, sam po mojem sem sama sebe prepričala…) . Sam pol me je ta druga prijateljica pomirila, da črni magi ne delajo tega zase, ampak če to želi kdo drug, tk da se polsedično ne vrne trikrat njim, amapk tisti osebi, ki je urok naročila (pa mogoče ne vedo za ta karmični zakon, da se ti trikrat vrne, kar želiš drugim…). Drug kolega je pa rekel, da mu je to moč zapustila njegova babica, in mu je že kot malemu rekla, da bo nekega dne vse vedel… Menda se prenaša iz roda v rod na enega…. In je rekel, da če bi on, pa jaz in ti dve prijateljici stopili skupaj (menda smo zelo močne osebe, da lahk vplivamo na anergijo), da bi se nas lahk balo celo mesto :))) Ne vem, enrkat sem ga slučajn vprašala, če verjame v te stvari, in pol se je sam smejal pa mi povedal, da ma on v bistvu to moč… In nekatera dejstva res kažejo na to, da govori resnico.
Tudi jaz sem bla pri eni kolegici ki mi je gledala v karte in tudi meni je skoraj vse ugotovila, v večini mi je. In jaz že mam od nekdaj v ljubezni težave in mi je svetovala da bi si spremenila ime saj mam v imenu število11
ki pa prinaša nesrečo v ljubezni. A mislite da ime res lahko tolko vpliva na to kako srečo boš mel v ljubezni?
Hm, ne vem, ko se jst ne spoznam na te stvari, numerologija pa to 🙂 Men je sam rekla, da ma vsak človek kao neko karmično nalogo v življenju, ki jo mora izpolnit, drugač se v naslednjem življenju sreča z isto, sam v še težjih okoliščinah. In je ponavadi taka, da si niti ne moreš mislit, al ap se ti zdi nemogoče izpolnit kaj takega. No in men reče, da so moja karmična naloga otroci… Jih emt, pa skrbet za njih, pa jim pokazat čustva… Nekaj najtežjega zame, ker tega nisem bila deležna kot otrok… Jaz jih pa splioh niti nisem nameravala met, ker se mi zdi prvo, da ne najdem pravega zame, pa da jih zato nebi rada mela, ker nočem, da bi zarad takih stvari trpeli. In mi je rekla, da sploh nebi smel bit problem kao zarad moških, ker jih bom menda mela ne sam eno resno vezo, ampak kar nekaj :))) Ampak da imam kao zato tako nalogo, ker sem bila v prejšnjem življenju jaz tak nečustven in hladen človek verjetno 🙂 In da sedaj trpim pomanjkanje zarad tega.
Forum je zaprt za komentiranje.