Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanimanje za zensko

Zanimanje za zensko

Vprasanje je, kako do zensk(e), kaj jih privlaci?
Nacinov je dosti. Najdi tistega, ki ustreza tebi. Jaz npr. s tem vec nimam problemov. Ce kaj, bi mi bilo laze, ce bi imel par svojih klonov za poporckati, ne pa da sem sam za vse. 🙂
Ampak vse moje znanje je lahko zate od male koristi, ker se razlikujeva.

Tadej, čimprej pojdi dol z MONa, se ti lahko zgodi, da postaneš tak kot so Sadni, Matjžko, Matkič… Potem pa lahko samo sanjaš še o tem, da boš kdaj od blizu videl kako žensko. Naj te ne okužijo s svojimi teorijami.

Ronkica, moški si te tu želimo, fantaziramo o tebi, ti pa nas pošiljaš stran? 🙁
A vedno tako postopaš z moškimi? Bog ne daj, da bi ostala samska. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ravno obratno je. KO boš samozavesten in to zaradi samega sebe in ker boš verjel vase, bo to ženske privlačilo.

ženske so preprosta in plitka bitja, seveda jim godi, ko moški izražajo interes zanje, četudi jih dotični ne privlači, v bistvu jim takrat dela ego 100 na uro, veliko bolj kot v primeru ko se tudi same zanimajo za moškega ki jih ima za objekt svvojega občudovanja …žesnke so v tej igri (vsaj večina) mojstrice suspenza, zatorej jim godi vse do trenutka ko jim izpoveš vsa čustva….potem ponavadi zanimanje drastično pasdde, oz postanejo čutvene odvisnice, nikoli jim ni zadosti….jim enkrat poveš…one pa bi da jim skoz ponavljaš….to je podobno prodaji…dokler ti trgovec nekaj prodaja , raste trgovčevo zanimanje zate, čedalje bolj, kot ti oddajaš signale, da si pripravljen kupiti…v trenutku nakupa, pa trgovčovo zanimaje zate drastično pade…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close