Zanimanje za zensko
Zanima me ali zensko privlaci, ce se moski zanima zanjo? Zakaj potem nekateri govorijo, da je privlacna nedosegljivost? Moski je zaljubljen v zensko, kar ji tudi pokaze in pove. Ali je to za zensko privlacno?
V mislih imam se preden si v vezi in tudi potem.
Zanima me tudi kaksna je razlika med nekomu, ki je posesiven in nekomu, ki je v zensko v veliki meri zaljubljen in bi naredil marsikaj zanjo.
Ni nujno, da je to zanjo privlačno. Če ji nisi všeč, ji je lahko celo moteče. To je privlačno bolj za tebe, vsaj nek določen čas, saj bi ti naj bil izziv žensko prepričati, da si pravi zanjo.
Za njo je privlačno, da se ti trudiš, zanimaš zanjo, če jo vsaj malo tudi zanimaš. Ženska se umika, ker (še) ne zaupa dovolj (tudi, če si ji všeč) ali pa je dejansko ne zanimaš. Če je preveč nezaupljiva, se ponavadi tisti, ki ne mislijo dovolj resno, prej umaknejo, kar je zanjo tudi koristno. Lahko pa je celo tako zelo nezaupljiva, da prežene vsakega. Tu ni nekih posploševanj, vse je odvisno od vsakega posameznika, njegovega značaja, izkušenj itn, tako od ženske, kot od moškega.
Posesiven zanjo si, če rineš vanjo, se ji izpoveduješ, ona pa ti ne pokaže nobenega kotra zanimanja, ampak te ali ignorira ali pa ti govori, da jo pusti na miru.
Narobe…
pokazat mora čist malo zanimanja in dovbolj humorja… potem pa ”zginit” za nekaj časa… če ga ženska želi bo že ona to pokazala..
držat se je treba 2-1-2-1 korakov 😉
2 koraka moški – pristop, spoznavanje (osnove)
1 korak ženska – povratni info (všeč si mi! zanimaš me)
2 koraka moški – nadaljnje spoznavanje, pokazanje zanimanja za žensko (večerja? kino?, osvajanje, sms, klic?, )
1 korak ženska – dat narazen noge !!!
To je to….
Problem je ko moški preskoči ženski korak in bi kar sam naredil 4 korake ženski poa to seveda ugaja ampak potem postane razvajena (večinoma) ali pa ga izrablja (ker ve da je zatrapan v njo) ali ga ima celo za rezervo.
Torej ja
2-1-2-1 moški to si zapomnite… nikdar ne it dlje kot do osnov spoznavanja dokler ne dobite signal punce… če je preveč sramežljiva si vas itak ne zasluži! Naj se nauči da je treba dat FEEDBACK
Se ne strinjam s tvojo teorijo Matkić. Že zdavnaj so za mano ti časi, ko sem “taktiziral” in obenem delal norca iz samega sebe. Pa kaj, če moški naredi vse 4 korake ? Jst bi prej reku, da je bistveno kako jih narediš. Enkrat jo vprašaš, če je za pijačo, in če je odgovor ne, jo skenslaš, ne rabiš se za to plazit za njo, kot copata, pa sprobavat neke mind gamese na njej. Če si ji nezanimiv, ji pač nisi, pa move on do druge. Tako zelo enostavno je.
to da ti ne pokažeš zanimanja…. morda pa drugi tudi predvidevajo da se ne zanimaš za njih če ne pokažeš :)[/quote]
Aja, ne. Jaz sem odprt človek, ne delim osebe na tiste, ki me “zanimajo” in tiste, ki me ne. Pristopim, se odzivam, gledam, komuniciram … Hočem rečt, če se kdo dela hladnega in neodzivnega, se pač ne ukvarjam več.
Ja to itak ampak point je v tem da ne postaneš njen prijatelj medtem ko ti je všeč… zato ne smeš nardit 4 korakov… morš ostat malo ”skrivnosten” da jo zanimaš še malo bolj kot bi jo drugač.
Veš kolkokrat majo tipi ki tega ne razumejo probleme da obtičijo v friend zone pri pičkah zato ker so tak nerodni pa bi se skoz z njimi družli pa vse povedali o sebi itd…
Drugač pa ravno do sem je najlažje prit… najtežji del je potem med pijačo in postlo za večino 😉 in o tem ravno jaz pišem
itak prvi del je tak če ti tam reče ne pol je itak konec bv se debatirat ampak če pa reče za pijačo ja potem pa ne začneš kar na prvem in drugem drinku govorit o sebi vse itd… zmerno in počasi in če zmnes ni nadaljnjega znaka (res si mi všeč) končaš ti preden prideš v friend zone!
ja tale moj je na zacetku dost hitr pokazu da mu je do mene da je na nek nacin se mi zdel ze kr prevec zagret za zacetek, sploh glede vseh mojih razocaranj v preteklosti ko sm se na vrat na nos zatrapala,potem pa ko je zaljubljenost pri obeh popustila….je pa ostalo nic.tako da sem se iz strahu pred zaupanjem tej osebi na zacetku mal odmikala,on ni vedu v cem je problem,potem sva se pa pomenila in sem mu zaupala svoje strahove in da je to sam faza zaljubljenosti in da bo popustila in kaj bo pol…da je treba pocas pa uzivat pol pa kat cas prinese…na par “testou” sem ga nezavedno poslala in je vse prestou z odliko…zato je pa moj 🙂 in se sele zdej pocas zaljubljam vanjga in pocutm da sm res njegova in da ima namene resne itd. 🙂
@ Matkić
Nevem no, jst ne kompliciram tok, kot ti. Rečem ji, da mi zgleda luškana, po možnosti jo še isti dan zaližem, če mislim, da je pravi čas za to. Govorico telesa začni študirat, pa manj jih poslušat in ti ne bo potrebno več it po nekem univerzalnem step by step tutorialu. Fora je, da ne delujejo vse po istem kopitu, kšna ti bo po tretjem, četrtem srečanju razširila noge, spet druga, ti pa lahko že isti dan. Pa teh nasvetov kdaj jo poklicat po prvem srečanju jih imaš cel kup na netu. Raje se vprašaj kdo je to sprobaval, ne bi se čudil, da je to tehniko preizkusil samo na eni ženski, potem je pa to že kao neko pravilo, katerega bi se moral vsak moški držat. Bullshit.
[/quote]
Narobe…
pokazat mora čist malo zanimanja in dovbolj humorja… potem pa ”zginit” za nekaj časa… če ga ženska želi bo že ona to pokazala..
držat se je treba 2-1-2-1 korakov 😉
2 koraka moški – pristop, spoznavanje (osnove)
1 korak ženska – povratni info (všeč si mi! zanimaš me)
2 koraka moški – nadaljnje spoznavanje, pokazanje zanimanja za žensko (večerja? kino?, osvajanje, sms, klic?, )
1 korak ženska – dat narazen noge !!!
To je to….
Problem je ko moški preskoči ženski korak in bi kar sam naredil 4 korake ženski poa to seveda ugaja ampak potem postane razvajena (večinoma) ali pa ga izrablja (ker ve da je zatrapan v njo) ali ga ima celo za rezervo.
Torej ja
2-1-2-1 moški to si zapomnite… nikdar ne it dlje kot do osnov spoznavanja dokler ne dobite signal punce… če je preveč sramežljiva si vas itak ne zasluži! Naj se nauči da je treba dat FEEDBACK[/q
Hehe resnično se strinjam s to teorijo.Teli koraki so prav posrečena opcija in v reali zelo praktični.:)))
uote]
Jaz sploh ne grem po nobenih step by step ker sploh ne iščem žensk 😉 jaz jih kar tak by the pot srečam odzunaj pa na veselicah so dost zagrete da same nardijo 6 korakov….
ampak pišem seveda korake za loleke ki niso sposobni nest 2 pirov in se še aktivno izt flirtanje in šarmiranje 😛
Govorico telesa mam jaz čist dobro naštudirano samo eni tega niso sposobni 😉 Če bi pisal samo za sebe nebi rabo napisat na MON ničesar 😀
damn, zakaj nism tip…to bi blo men prou vse v izziv ^^ 🙂 sam je fajn bit zenska, k lahko nedolzno flirtas, brez obveznosti… poglejte si tole: na 100 zensk je tipu odgovoril ce bi seksale z njim rekl Ne, bejbi pa 50% ja. je pa res da videz je ze dost za odgovor plus folk se boji kaksne fore zajebancija je tole lahko..
Jaz sploh ne grem po nobenih step by step ker sploh ne iščem žensk 😉 jaz jih kar tak by the pot srečam odzunaj pa na veselicah so dost zagrete da same nardijo 6 korakov….
ampak pišem seveda korake za loleke ki niso sposobni nest 2 pirov in se še aktivno izt flirtanje in šarmiranje 😛
Govorico telesa mam jaz čist dobro naštudirano samo eni tega niso sposobni 😉 Če bi pisal samo za sebe nebi rabo napisat na MON ničesar :D[/quote]
Vodiči “… za telebane” so bojda uspešnice 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.