Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zanimajo me samo odgovori poročenih žensk!

Zanimajo me samo odgovori poročenih žensk!

Iz tega izhaja, da takrat še nisi bila poročena ženska…

KIR ti si ena velika varalica!

Andzo, muci zakaj tako razmišljaš? Res je dobrota sirota, jaz tebe ljubim, ti pa tako……

Zanimivo vprašanje, KIR.
Moške ne vprašaš ali sexajo le iz ljubezni?
Ne, moški sexajo tudi iz potrebe, ja?

Ženske?
Oh, ah, uf, le iz ljubezni……?

Naj še jaz navežem nekaj na to temo? Kaj pa če je najprej sex iz radovednosti, iz čistega poželenja in tiste neke čudne strasti in šele pol pridejo neustavljiva čustva, ki jim pravimo ljubezen??? Oz.. kaj sploh definirate čustvo?? Vsekakor se nekaj mora dogajat med dvema, da se sploh posexat ali pač?? Aja..spadam v kategorijo poročenih! He he!!

Mislim, da gre pri vsem tem, ravno za to. Najprej gre za čisto poželenje in strast. Čustva se razvijajo postopoma. Zdej bi jst tkole reku. Po moje se dva, ki bi utegnila karkoli skupnega počet, prej gotovo kaj slišita, bereta, … Vsaj predstavljam si, da obstaja red tudi in predvsem pri teh rečeh. In če se dva poštekata še preden se srečata, zna biti srečanje eno samo veliko pokanje. :))))) Iz izkušenj vem, da je to tako. 😉 Zakaj najprej debata in potem dejanja? Sem moški. Zdej lahko nekatere ženske pomen te besede pojmujejo kokr hočjo. Osebno recimo, se nebi spuščal v nič, kar bi nakazovalo katastrofo. Tako majhnih kaj šele širših razsežnosti. Dva naj bi se, preden se sploh srečata, vsaj načeloma spoznala. Kako razmišljata, o čem razmišljata, kakšno percepcijo imata … Internet je enkraten medij. Sej se konckoncev biznisi delajo prek spleta, kaj se nebi skoki, takšni in drugačni. ;-)) Če “nabašem” na neko “pametno” osebo, osebo polno kvazi dobrote oz. neprekinjenih nasvetov, potem se je ne lotim. Ni šans. Kdo pa si želi takih?
Ko sem “srečal” žensko, ki je v prvi vrsti zrela in je vedela kaj hoče in kaj pričakuje, sem jo spoznaval. Skupaj sva se spoznavala. In povem, da so prva srečanja med dvema, ki se odpirata preko pisem oz. mailov, tudi v živo zelo popolna. Kar zadeva moje izkušnje, je tako. Ne modrujem v prazno in ne ugibam. Pišem o tistem kar vem.

;)))

ps
vsaj kar zadeva ta vpis 😉

In kakšen hudič je, ko ti recimo računalnik ne dela tako kot bi moral …. Ko želiš poslati nekaj, kar si obljubil. Tam pa te nekdo nekdo čaka, dvomi, žaluje, … Hvala bogu, da imamo inetrnet.

backa napisal:

>
> Zanimivo vprašanje, KIR.
> Moške ne vprašaš ali sexajo le iz ljubezni?
> Ne, moški sexajo tudi iz potrebe, ja?
>
> Ženske?
> Oh, ah, uf, le iz ljubezni……?

A tako praviš? Ženske samo iz ljubezni? Khm, morda ja

Mnenje moških me pač ne zanima. Osebno seksam bolj iz potrebe, čeprav je tisti iz ljubezni neprimerno bolj sladek, sploh občutek da sem zaželjen, oh pol življenja bi dal zanj. Vsaj zame

Ljubim se z možem, ki ga ljubim. Občutek pripadnosti, poznavanje njegovih rok, objema, jezika, užitek sproščenosti, ki mi ga nudi lahko le on, in hkrati draž novega….posledica razgovorov o najinih potrebah, željah, odkritosti, ki je včasih ni bilo dovolj…..

A je predolga zgodba. Ni bilo vedno tako. Trenutki, ko nisem bila sigurna, da ga ljubim. Sexala pa sva…

Torej, potreba ali ljubezen?

Čustvo?
Čustva pripadajo vsakemu sebi. Le vsak zase ve, kaj čuti.
Posexat kar tako enga?
Kaj vem. Okoliščine dopuščajo svašta….in vsak človek je svoj svet….

Ni dobro le iz potrebe, to prav dobro veš. Zaželjen si pa prav gotovo, srček, v domači posteljici!

Za doma vem draga! Sam nisem imel v mislih seksa z ženo

No, srček, čemu potem tožba?
Napisal si, da sexaš bolj iz potrebe…kot iz ljubezni??
Če bi doma ljubil, bi se ljubil le iz ljubezni. In pika.

Ja, zunaj je res oblačno a pridejo lepši časi….saj veš, ljubi, zimski, sneženi, mrzli. Da se želiš pogret!

Diskretni,
lepo, da si tole delil z nami. Lepo je vedeti, da so pari, ki pridejo na tak način skupaj in da deluje!
Čestitke!

A kar se tiče sexa….pa jasno, ha ha, najprej mora goret, da se splača.

Men se že sred jeseni “pogreva”. ;-)))

Ne čakam zime in snega,
hitro slečem, kar se da.
Stisnem se ob žensko telo,
slečem jo in obližem vso.

A je mraz, priznaj, danes….mjam, celo polizal?

Se podpišem pod vse, tako je pač…

KIR, KIR!
Daj no daj. Ne seri!!

Bo lepše, bo bolje, saj sam veš, da bo.
Pa kje so zlate deklice, ki te rajcajo vsak dan?
Ti olepšajo ure?

S svojimi dolgimi prsti, negovanimi nohti, te nežno božajo, ti govorijo lepe besede in te vznemirjajo….

Ja……

Kaj ja, srček?

“Ne seri” si napisala ljubica! Pozabila?

Oh, saj veš, da tako rada napišem kakšno tako v svoji hitrosti in nepazljivosti. Časa za natančnost nimam. Ne za globino……

O imaš draga moja, imam dokazov kolikor hočem da znaš pisat tako lepo, da ti “trga srce” ali pa “gate”! Samo očitno se spreminja vse!

Gate trga?
Uf, je tega že dolgo nazaj.
In maš pa prav, da prav lepih besed ni več tle gor. Takih, da sem postala malo mokra med nogicami….in mi je marsikaj po glavi hodilo.
In tudi ti si pisal najlepše besede, me rajcal, božal in sladko govoril.
Še najraje sem zlezla pod mizo…..

Dolgo tega kar je trgalo gate?? No, tudi 20 ur je lahko dolga doba…..
Lepih besed zate da ni več? Kako si želim poljubljati tvoj prelepi vrat, tvoja čudovita majhna ustka, sesati tvoje najlepše prsi kakršne lahko ustvari narava le vsake toliko časa… pa božat tvojo najslajšo luliko, sesati tvoj gumbek in okušati najslajšo mano iz nje…. Napisal tisočkrat, tokrat 1001.!

Ljubi, lepih besed, ko sem prej včasih odprla tale forum. Polno rajcanja, vzdihov, mokrote med nogami, polno čudovitih opisov ljubljenja, variant, ki sem jih lahko prenesla v domačo posteljo….idej, zanimivosti.
O tem govorim.

In med njimi so bile tudi tvoje besede….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close