Zanima me
Ja, prav firbčna sem, ali je tu sploh kak moški okrog 50, ki ga zanima oz. si želi ustvariti dobro in trajno vezo, polno ljubezni, razumevanja, romantike, osvajanja, pogovarjanja, poslušanja, predanosti, zvestobe, skupnega preživljanja časa in vse to seveda z žensko, ki je prava zanj?
Si sploh kak moški tega želi?
če prav razumem tvoj odgovor, boš ti vedno ostal le pri željah :))))[/quote]
Bo tako kot zdaj še premlad, želja in namen bosta pa še vedno držala. Brez zamere, Rok, a res se tako bere.[/quote]
He, he… joooj, kolk ste me nasmejale!
Že mogoče, da se tako bere – mišljen je bil pa tako, kot pove prva vrstica – JA, SI.
In da bom verjetno mislil isto – torej da mi bodo te stvari pomembne, tudi ko bom dosegel 50. Neglede na to ali bom samski ali ne.
Sicer ne nameravam bit samski takrat – ampak tega nisem nameraval niti za zdaj, pa sem…
Če si prišla samo to VPRAŠAT sem, pol se ne čudi nad maloštevilnim odzivom, ker močno dvomim, da tukaj piše veliko moških pri 50ih….
Če pa si prišla z namenom pecanja, pol pa si tu čist sfalila in ti priporočam obisk kakšnega portala… 🙂
ja itak da si želi samo želja je da z žensko ki je 20 let mlajša :)[/quote]
torej bo ostal samo pri željah in sline cedil, ker 20 let mlajša pa zihet ne bo vzela starega dedca :))[/quote]
veš kaj bi rekla TPM; denar in moč poskrbita, da moški ni nikoli star in grd. :)))
torej bo ostal samo pri željah in sline cedil, ker 20 let mlajša pa zihet ne bo vzela starega dedca :))[/quote]
veš kaj bi rekla TPM; denar in moč poskrbita, da moški ni nikoli star in grd. :)))[/quote]
s tem se pa jaz ne morem strinjat. že fajn, da ima tudi kaj keša in da je še pri moči:)))) ampak kljub vsemu je še vedno star in če je povrhu še grd :)))
ne verjamem, da bi ga katera 20 let mlajša hotela za zmerom (mogoče za enkratno uporabo). no vsaj jaz ga ne bi :)))
No ja, Bibitka ti si glede moških še zelo zelena, še toliko bolj ker misliš da nisi tako zelo. Taka “domišljavost” drago stane.
Mene pa zanima kako da mirandas še pri teh letih razmišlja o življenju na koruzi in se sprašuje če je še kak moški za to. A je res tipično da ženske popolnoma zapadete temu? Jaz se ne čudim da takih tepcev pri teh letih ni.
A je kaka resna ženska starejša od 21 let? 🙂 Kajti mlajšim ne zamerim če bi se rade samo zabavale.
bibitka, tudi če se ne strinjaš s tem, je še vedno tako. le poglej malo na okoli, koliko gospodov okoli 50 let, ima dekleta celo pod/okoli dvajset. in potem veselo razlagajo, koliko imajo skupnega. :))) vse do takrat, ko si dekle najde mlajšega in po možnosti še lepšega financerja. ali pa gospod najde še mlajšo in še lepšo… kajti dvajseta vsaka hitro preraste. 🙂
ja nooo, bibitka. če je akcija enkrat ali dvakrat letno, potem bi znala držat tudi tvoja teza za enkratno ali nekajkratno uporabo. :)))
jaz pa sem imela v mislih veze in ne avanture. poglej si samo g. Boža x!! pa tu je krepko več, kot 20 let razlike. 🙂
japki, saj jaz imam tudi v mislih vezo (kot sem napiala “za zmerom”) ne avanturo 🙂
kdo pa je to g. Božo x? :)))))[/quote]
no saj, jaz pravim, da so takšne veze možne in prakticirane.
tule pa ne bom pisala o gospodu s polnim imenom. 🙂
citiram:
Mene pa zanima kako da mirandas še pri teh letih razmišlja o življenju na koruzi in se sprašuje če je še kak moški za to. A je res tipično da ženske popolnoma zapadete temu? Jaz se ne čudim da takih tepcev pri teh letih ni.
Zakaj pa pri teh letih ne bi več želela zveze z moškim? In o nobeni koruzi nisem govorila, samo o dobri ljubezenski zvezi. Pravzaprav me je le zanimalo, ali si moški tega sploh želijo.
Bi pa tule, v svoji temi, rada še nekaj povedala:
Fino bi bilo, ko bi si ene tri ženske in tudi kak moški ustanovili SVOJ forum, ker zasmetijo čisto vsako temo, ki se tu gor pojavi.
Potem pa v njej debatirajo o svojih mnenjih o čisto drugih stvareh in porabijo precej prostora za zajebancijo, ki drugih ne zanima, a se moramo prebijat čeznjo, če pa gre za teme, ki nas zanimajo.
Miranda
Forum je zaprt za komentiranje.