Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine zanima me…

zanima me…

Spostovani.

Zanima me sledece: …informativno..: imas parcelo; je zazidljiva vendar ima za zidanje objekta precej neugodno lego (teren je precej strm)- objekt bi bil sicer nadomestna gradnja, vendar je na mestu kjer je stara hiska za vecjo hiso premalo prostora (stara hiska ima cca 10 M2 tlorisa).. in ce bi bila bodoca hisa vecja, bi bil en del hise v cisti skali 🙁 situacija je sledeca…. parcela je na samem… ni sosedov, okoli nje pa teren v celoti od lastnika parcele o kateri pisem… dala se je vloga za spremembo namembnosti parcele poleg omenjene, da bi lahko hiso v primeru odobritve zidali bolj stran od obstojece hisice, vendar je po besedah nekoga, ki se s tem ukvarja zelo malo moznosti za odobritev… na zalost.
Sedaj pa vrhunec teme: kaksne so sankcije, ce gres z zidanjem objekta meter ali dva v nezazidljivo parcelo (ce je le ta tvoja)? S povprasevanjem naokoli sem ugotovila, da je ogromno his, ki imajo prizidke brez vselitvenega (ali kako se ze rece) dovoljenja… kako je s tem?
Res pa mi ni jasno kako ima lahko upravna enota v krajih cele stiri leta casa, da poda odgovor o spremembi namembnosti… pa se ta je ponavadi zavrnjena… in kako naj potem ljudje kje zivimo 🙁

Hvala za informacije… lep pozdrav,

Gucci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close