Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zanima me (zaposlitev)

Zanima me (zaposlitev)

Kaj pomeni če v oglasu za delo piše da iščejo administratorja in da ponujajo 735eur bruto plače, zraven pa piše: ZAPOSLITEV S SUBVENCIJO ZAPOSLI. ME ?

Gledam oglase in sem nova v iskanju zaposlitve

hvala

To pomeni, da bodo zaposlili kandidata, ki je prijavljen na ZRSZ in izpolnjuje pogoje za zaposltev po javnem razpisu zaposli.me
več o tem javnem razpisu pa piše na spletnih straneh ZRSZ
v razpisu pa so navedli še koliko bodo ponudili bruto plače

Ja, tako je kot pravi Klea….pridejo pa v poštev kandidati nad 50 ali pa tisti, ki so več kot eno leto brezposelni…je treba preveriti na ZRSZ komu je namenjen razpis

Ne vem, če je čisto tako. Kolikor jaz vem je pogoj, da nimaš nobene izobrazbe, samo OŠ. Jaz nisem stara nad 50 let, brezposlena šele od letošnjega leta, pa me bodo zaposlili prek tega programa. Seveda gre še za cel postopek, vložiti morajo do 28 januarja. no, razen, če pomaga status invalida.Grem malo preštudirat razpis…:))))

Ne vem, če je čisto tako. Kolikor jaz vem je pogoj, da nimaš nobene izobrazbe, samo OŠ. Jaz nisem stara nad 50 let, brezposlena šele od letošnjega leta, pa me bodo zaposlili prek tega programa. Seveda gre še za cel postopek, vložiti morajo do 28 januarja. no, razen, če pomaga status invalida.Grem malo preštudirat razpis…:))))[/quote]

Več izbire je. 🙂
Kopiram.
•starejši od 50 let;
•mlajši od 25 let (ki v zadnjih 6 mesecih niso imeli redno plačane zaposlitve);
•iskalci prve zaposlitve (ki so pridobili strokovno ali poklicno izobrazbo pred manj kot 2 letoma in so vsaj 6 mesecev prijavljeni v evidencah Zavoda);
•mlajši od 30 let (ki imajo vsaj univerzitetno izobrazbo, suficitarni poklic in v zadnjih 6 mesecih niso imeli redno plačane zaposlitve);
•tisti, ki niso dosegli stopnje srednjega strokovnega, poklicnega, tehniškega ali splošnega srednjega izobraževanja;
•prijavljeni v evidencah Zavoda 12 mesecev v zadnjih 16 mesecih (razen vključenih v javna dela).

Ne vem, če je čisto tako. Kolikor jaz vem je pogoj, da nimaš nobene izobrazbe, samo OŠ. Jaz nisem stara nad 50 let, brezposlena šele od letošnjega leta, pa me bodo zaposlili prek tega programa. Seveda gre še za cel postopek, vložiti morajo do 28 januarja. no, razen, če pomaga status invalida.Grem malo preštudirat razpis…:))))[/quote]

super, ti bo končno le uspelo :))))

v največ primerih denar pokasirajo, čez eno leto te pa brcnejo v rit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close