Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Zanima me kdaj izbrišejo iz računalnika podatke o zdravniškem pregledu?

Zanima me kdaj izbrišejo iz računalnika podatke o zdravniškem pregledu?

Zanima me kdaj se pobrišejo iz računalnika podatki o zdravniškem pregledu? Po preteku trajanja ali kasneje in še to ali mogoče ugotoviti, če se zdraviš za odvisnost od kokaina, če si že imel zdravniški pregled in si ga opravil z omejitvami ali omejitve s pretekom zdravniškega pregleda padejo, če greš k drugemu zdravniku in če si enkrat skrivaj svojemu osebnemu zdravniku sunil kartoteko v kateri piše, da imaš zraven še epilepsijo in preganjavico (zaradi mamil) in jo pospravil v smetnjak? Ali pa, če si slučajno kupil rezultate za pregled vida in se naučil na pamet in te je dobil? Ali lahko kasneje odideš k drugemu zdravniku in drug zdravnik tega ne izve? V glavnem, če si naredil vse prekrške po spisku in si izmislil še nekaj svojih?

Pozdravljeni, žal ne poznam odogvorov na ta vprašanja. Vam in vsem ostalim na podobna vprašnja, ki jih je kar veliko v zadnejm času vam bodo odgovorili na Min. za zdravje ali na zdravniški zbornici Slo. V najslabšem primeru si je potrebno prebrati zakon o zdravniških pregledih oz. pristojnostih zdravnikov in hrambi evdienc ali kaj podobnega. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close