Zanima me, kakšno darilo bi bilo najbolj primerno za punco? (za začetek zveze)
Sem ravno na te ključavnice pomislila. In z zadnjim stavkom se tudi strinjam. Dano iz srca. Čeprav, pijačo bi zamenjala za kak sprehod v naravo, če bi bilo lepo vreme. Al pa na kaj sladkega, če bi bilo slabo. Ali pa na kakšen izlet.
Sicer pa ljudje, saj ji ne bo povedal, koliko je stalo. Včasih kakšna stvar zgleda preprosta, pa je draga ko žafran.
Punci/ženski nikoli ne podarjaj daril, saj ji bodo postala samoumevna, vedno bo želela več in več. Jaz sem prinesel samo kakšno rožo, ki sm jo spotoma utrgal in je bila vsaka čisti paf, ker drugače nism nikoli nič prinesel, vidiš v tem je hakeljc. Tudi večerij, kosil, ji ne smeš plačati, saj te bo imela za copato, pravim ženskarjem ženska plača večerjo, saj se ženske bolj zaljubijo in posledično je z njimi lažje manipulirati.
z utrgano rožico ali pa celo brez vsega in ti v obraz jasno povem, da se ne pustim manipulirati niti brez daril – da je tvoja neiskrenost vidna in občutena že na daleč, sploh ni treba,da si v bližini. Enako bi bilo, če bi ferarija pripeljal, se ne moreš zamaskirati. ja, eni bi kupovali darila, samo zato,da bi zamaskirali svojo neiskrenost in manipulacije in hinavstvo.
Nič vam ne pomaga nobeno darilo, vas ne bo naredilo poštene in iskrene in noben denar.
Nismo ženske take budale, da bi nasedle tem vašim igricam.
Pa ti bo ves denarček ostal na računu brez skrbi. Pa še čas ti bo ostal. Z največjim veseljem takoj spokaš stran, ker oddajaš zeloooo negativno energijo.
Forum je zaprt za komentiranje.