Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zanemarjenki sta

Zanemarjenki sta

Ne da nič nase, ven gre v razcapani trenerki, če gre sploh, lase mastne, umije se redko, leži in buli v tv do jutra, zbuja se ob 2h popoldan, kava, čik in sendvič. Se zob si včasih ne umije, ker za doma ne rabi reče.

Karkol ji rečem jaz, sledi:me nimaš rad, od kdaj je videz pomemben ali sem tečen ali se ji ne da o tem.
Dol se nisva dala že pol leta, aja, sva mlada pod 30 in skupaj od OŠ.
Imam jo rad, ne bi je rad nikoli izgubil, ful sem navezan nanjo sam počas mi gre že na jetra. Nič ne počneva skupaj, nič, nula, zero…

Pripravil sem banjo, tema, svečke, se ji ne da. Skuham kosilo, ni lačna. Povlečem film, gleda na telefonu nekaj svojega, samo še to, samo še tisto in prej zaspim. Hčerka postaja ista, zob ne umije ker jih mama tudi ne. Redko kaj še delamo skupaj in živimo skor vsak zase. Spim na kavču sam, s hčerko, z zanemarjenko, včasih oni dve skupaj, vse je od vseh. Včasih je bila spalnica najina, zdaj je nevem, od vsakega soba povsod. Hčerka reče mami smrdiš, ona njej nazaj, ti bolj in potem to traja včasih cel večer.
Kako je pri vas, tisti ki ste dlje časa skupaj in imate otročjo najstnico? Imam občutek, da smo naveličani vsega. Dolgočasno je, samo čakamo da mine ta in pride na drug dan.

Mislim, da je zrela za psihološko obravnavo. Ni normalno, niti zdravo okolje za odraščajočega otroka. Ukrepaj.

Če je to res, ste vsi trije v globokem dr.eku.
Tvoja, ker je v depresiji , ti ki moraš to gledat in ne znaš ukrepat in hčerka, ki jo bo stanje popolnoma pokvarilo.
Tvoja mora nujno, nujno začet s hojo vsak dan po pol ure.
Poskusi jo spravit vsak večer na sprehod. Vsi trije pojdite.
Garantiram, da bo že v 14 dneh vse drugače.
Pomagaj ji zdaj.

Ženska je leglo bakterij, zunaj in znotraj. Videz res ni prva točka, če imajo vsake oči svojega malarja, higiena je pa pač nujna. Ne rabiš sirkove krtače. Intimni predeli, zobje, pazduha, noge so minimum. Voda in žajfa pa hkrati tudi osvežujeta.
Taka slika ženske je res morda znak depresije. Skratka, četudi je morda nima, ima določen problem, saj je zaprta v svojem svetu. Pa še prehrana, ki za nikamor ni oz. jo odklanja.
Tamalo osvesti In če ima ženska težave, tamalo skomandiraj ti. Sorry za primerjavo, ampak maček, ki ni vode vajen, bo praskal, pihal, pol bo pa počasi šlo. Imaš njenega zdravnika, in jo lahko za nasvet vprašaš.
Da obrne ploščo, da jo nimaš rad, izhaja iz njenih vzorcev. Včasih to diši po manipuliranju ali čustvenem izsiljevanju.
Zapiši ključne dejavnike, ki bodo iztočnica za pogovor.
Da človek iz takega ali drugačnega razloga zanemarja sebe, je eno, da s tem vleče zglede še na otroka, s katerim se otročje prepira, katera bolj smrdi ter s tem praktično rine celo familijo v brezno brez dna, je pa drugo. Glede nečistoče in smradu otroka, če drugega ne in če hodi v šolo, se bodo drugi vtaknili.
Nekaj boš moral ukreniti. Ker mama ne bo. Otrok v prvi vrsti sledi vzorom staršev, nato okolici. In če je še okolje za en drek, dobiš ubitačno kombinacijo.

Ojej! Ni ti lahko! A kakšna služba ji tudi ne diši? Jo daje depresija? Ona seveda ne bo naredila nič, dokler bo vedela, da ne misliš ukrenit nič drastičnega. Če si tečen po njeno in še vedno mirno gledaš vse to, nisi naredil nič. Bo potrebno kaj bolj konkretnega, da bo vedela, da resnično ne misliš prenašat tega.

Daj ji ultimat:ali se spravi k sebi in to naj zacne takoj delat na tem, ze danes ali pa bosta s hcerko prisiljena it stran… Druge ni. Zakaj je depresivna? Ce ni sluzbe, to ni razlog. Lahko bi pa cez dan vse pocistila, skuhala,… Sebe itak zrihtala, se ukvarjala s hcerko… Si vzela cas zate. Naj gre takoj k svojemu dohtarju da ji da AD, pa se pod nujno psihoterapija, malo poguglaj, ponekod je 40 na uro…. Najhitrejsa pot je pa psihiatricna urgentna pomoc na Grablovicevi, kamor lahko pride 24ur na dan, nenarocena, brez napotnice. Preiskusila sem sama, od takrat zivim 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}boljse.Daj ji vedeti, da jo imas rad, da bi rad obdrzal zakon, druzino. Rabi pa strokovno pomoc.

Tudi pri nas je blo isto. Doletela jo je poporodna depresija, ki je poleg nehigijene sprožila tudi zbiranje navlake. Pri nas je ukrepav oče in je skrbel za tri hčerke sam. Terapijo odklanja in jo še vedno, njen odgovor “vi ste vsi psihično bolani ne jaz”. Moja dva sta de zaradi tega ločila, ker so bile razmere nevzdržne. Osebni zdravnik ti lahko pomaga. Vrjami bolše on kot socialna!
Priporočam, da jo čimprej spraviš na terapijo na prvem mestu je pa otrok. Najprej v red spravi hčerko. Veliko lažje boš skomandiral njo.

Hej, za hčerko si enakovredno odgovoren. Ob primernem trenutku ji mirno razloži, zakaj je higiena pomembna. Pomagaj ji, ni treba veliko. Kar se tiče žene, pa so že ostali omenili, da naj si najde pomoč psihologa ali celo psihiatra…

Jah dej se enkrat preberi svoj zapis in ti bo jasno, da bk treba po strokovno pomoc…ce je to kar pises res in se trudis tako zanjo najbolje da jo peljes k psihiatru, ker ma ocitno ene druge probleme. Sicer je pa to nenormalno, nezdravo okolje za otroka. Ukrepaj dokler se lahko, ce sta oba pod 30 ajde mislm da se da se kej narest.

Da imam jaz takega tipa, ga nagoni najprej pod tuš in zdrgnem z dratenasto krtačo. Ne bi niti sekunde gledala to. Jo pač sooči s tem da če ne bo nič naredila s sabo, da boš pač šel od nje stran. Zakaj bi človek moral prenašati lenobo in smrad? Polnila in sprostila se je zato, ker si kar tiho in to prenašaš. Tako se danes obnašajo najstnice.

Sam si kriv, ker nisi moški v odnosu ampak podrejena mevža. Da si moški na mestu, bi udaril po mizi, vzgojil hčerko in dal vedeti ženi da se lahko pobere, če ne misli držati osnove higiene. Taprav dec ne piše o tem po forumih ampak ukrepa. Obleci že moške hlače in začni voditi odnos, drugače boš uničil svoj partnerski odnos in pokazal slab zgled hčerki, kako si šibak moški in bo podzavestno iskala narobne moške, ko bo sama odrasla oseba. Moški mora biti močan, možat, samozavesten in vodja v odnosu, ne pa mevža, kjer ženska lahko počne kar se ji zahoče in ga hčerka ne uboga. Začni se obnašati kot moški, ne pa da si nice guy, ki ga ženska ne spoštuje. Ženske ne spoštujejo slabičev in ravno zaradi tega, si je dovolila tako obnašanje, ker ve da ne upate narediti ničesar. V odnosu vas je pohodila. Poglejte si post od moškega, ki je ženski dal ultimat, ker je začela kaditi, to je taprav dec. Kaj bi šele bilo da se mu žena obnaša tako kot pri vas.

Tole se meni zdi kot huda depresija.
Preberi si malo simptome depresije in primerjaj.

Ena je predlagala sprehod, ja, absolutno, ampak brez zdravniske podpore dvomim, da bo slo, ker je pregloboko.

Ne vem, kako jo bos spravil do zdravnika.
Mogoce ji nastavis njene slike, ko je bila urejena in te, kakrsna je zdaj. Potem se pogovoris z njo, da ni ista oseba, da je nekaj narobe in da potrebuje pomoc.
Povej ji, da jo imas rad, da ji bos pomagal, da ni problem v razvleceni trenirki, je pa velik problem v higieni! In problem je v tem, da je med vama prepad in ce ga ne bosta sanirala, tudi ljubezen zamre.

To je to, ker moški sploh ne znate več biti Moški, ampak ste navadni revčki, mevžice, copatarji. Kaj bo ona sexala s tabo, saj takšna mevža od tipa ženski pač ne more biti privlačna! Ona tako živi in dela, ker točno ve, da pri tebi to lahko. Boš samo jamral in jokal naokoli po forumih ali kakšnim prijateljem, kaj več od tega pa ne. Očitno niti za otroka ne znaš poskrbet, tako da se zdaj še hči uči teh bolanih vzorcev od matere.
En konkreten dec bi takšni ženski jasno in glasno pokazal, da so nekje tudi meje in če ji je tolk hudo v življenju, naj nekaj ukrene, gre do psihologa, itd. Pa ne mislim sedaj z batinami, amapk s svojo odločnostjo. Samo ti tako nimaš pojma, kaj odločnost je, zato brezveze naprej razlagat.

Odločnost tu ne pomaga!
Pomaga edino čimprejšnja ločitev, ker je danes več kot 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk popolnoma nesposobnih za kakršnokoli vezo…
Same možače, feministke, frigidna teleta, depresivke, MON-ovke, NOM-ovke…..

ODHOD, EDINA REŠITEV!
Za vsako drugo rešitev ti bo neskončno žal!

ODHOD, EDINA REŠITEV!
Za vsako drugo rešitev ti bo neskončno žal!
[/quote]

Kaj pa otrok?

Kaj pa otrok?
[/quote]
Otrok bo OSTAL pri ljubeči mamici. Prevzema vse njene navade, leži, se ne umiva…skratka pri razvezah so mamice po mnenju vseh bolj primerne za skrbništvo in oče nima nobene možnosti v tem primeru…
Oziroma ima; molzli ga bosta dokler bo šlo!!

Otrok bo OSTAL pri ljubeči mamici. Prevzema vse njene navade, leži, se ne umiva…skratka pri razvezah so mamice po mnenju vseh bolj primerne za skrbništvo in oče nima nobene možnosti v tem primeru…
Oziroma ima; molzli ga bosta dokler bo šlo!!
[/quote]

Žalostno, ampak kolikor opažam, resnično.

Pa spet ena izmišljena tema. Avtor,kaj je otroška najstnica? Pa ne vem se piše narazen , ne skupaj.

Tip si ji je tu vse izmislil,da se bo lahko potem naokoli z drugo drajsal.

Tip bi pri zdravi pameti dal že zdavnaj babo na čevelj…
Hči se je pa že itak vrgla po njej in bo iskala podobno budalo za svojega partnerja!

Hčera bi morala imeti neke pogoje glede higiene. Žena je pa v depresiji. Sem bila tudi sama. In takrat ti VSE predstavlja težavo.!!! Da se greš umit rabiš toliko energije kot,da bi šel težje fizično delat za 10 ur,ko nisi spal že 2 dni-tako je ko moraš pod tuš. evo primer. Tako je,ko si v depresiji.

Doma sem skoz v razcapani trenirki,ker je ugodno in,ker sem doma,ven grem vedno zrihtana,mogoče do prve trgovine malo manj zrihtana. Tuširam se 2x na teden,lase si perem 3 x na teden,intimne dele in noge si operem več x. Obraz vsak dan,zobe vsak dan 2-3x . Ne znate si predstavljat kako težko je to za človeka v depresiji. In težko mu je pomagati,če sam ne želi pomoči. Namesto tega človeka ne morete storiti nič,ker je sam zagreznjen. Meni je pomagalo,ko sem pogledala par videov na youtubeu,sedaj se vsako jutro vstanem in najprej naštejem stvari za katere sem hvaležna,TO ZELO pomaga,ker te navda z občutkom sreče,hvaležnosti. Če si sama ne bo pomagala ji ti tudi ne moreš. Skupaj poglejta kak video na temo kako premagati depresijo,lepo ji povej,da včasih ni bila takšna ,da pogrešaš NJO kot je bila. Ne govori ji,da je umazana,smrdi. To šele poglablja depresijo. KO SE BO stuširala,umila -jo pohvali!! reči ji prijazno,oh kako pa danes lepo dišiš. Ali kako ti pa danes lasje lepo dišijo. Človeku,ki je v depresiji,se pomaga s pozitivnim pristopom,pohvalami za VSAKO malenkost ,ki jo naredi,ker je tej osebi to bilo težko. NE vzpodbujaj je preveč,ker se bo počutila kot,da jo siliš,njej pa itak ni! Tak,da za začetek predlagam POHVALE! Je preoblekla posteljo? Reci ji oh draga kako je fajn spati na sveži posteljnini,hvala. POHVALE za vsako malenkost. Če v roku 14 dni ne pokaže nekega interesa ali vsaj kančka boljše volje predlagam obisk strokovnjaka.

Staro temo si sicer ven potegnila… Ampak, si pa lepo napisala:)

Bojim se, da boš moral pobegnit. Pol leta brez seksa? Pri meni. Stara 45. Tudi naveličana. Vendar trdo dekarno na sebi. Sex vsaj 1 do 2 x na teden. Otroci v svoji sobi. Nima kaj spat pri mami. Razloži: če ne umivaš zob zgnijejo. Če se ne umivaš, dobiš izpuščaje in zajedalce. Vredu udari po mizi. Umivanje poživi telo in duha. Jaz lase perem na 2 dni. Če ne gre drugače jo iz ljubezni zapusti. Ljubim te in te osvobajam. Preberi onjigo Čiščenje nereda in Feng šui Karen Kingston. Sam generalno prepospravi hišo. Zmeči stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close