Zanemarjena in neurejena stopala
stopala so nekaj najbolj ogabnega sploh, vedno ko seksam zahtevam, da si ženska obleče dokolenke, ali pa vsaj zokne, že sama nošnja sandal mi je ogabna, kaj šele da bi imel neurejene noge v sandalih, to je nekaj najbolj sramotnega in ogabnega. Ne razumem kako si vsaj takšni ljudje ne zakrijejo stopal če jih že ne negujejo.
Proti grdim stopalom zelo pomaga ustna vodica. Vsak večer nanesem na vato ustno vodico in si jo vtrem v stopala, tudi v prste, nohte.
Dokler tega nisem počela, sem kljub rednemu odstranjevanju trde kože, le-to še vedno imela. Zdaj ne več in tudi nohti so lepši. Ko si umivam zobe, pa si vato pod petami kar pustim.
poleti, ko je vse skoraj boso so stopala poleg ritke in ravnih nog na splošno postavni ženski prva stvar, ki jo pogledam.. Leže na plaži, sem žensko, ki je blla seveda prostovoljno in demkratično moja lastnina božal s stopali po telesu, ona pa isto mene, ene vrsta predigra pred kresanjem…., uhh, ko se spomnim, bratje iz balkana pravijo noro in nepozabno….
Uranpluton, 04.01.2021 ob 12:19
Celo rumeni nohti, bolana jetra mogoče kar je rumeno je povezano z njimi.
NI vedno res – rumeni, povišani nohti na nogah, ploščatasto deljenje nohta ( in ali tudi rokah) so posldeica: konzumacije alkohola, pruidobljene sladkorne bolezni in pa luskavice ( AI bolezen -kar je dostikrat tudi povezano, če človek redno konzumira alkohol).
Takole:

Forum je zaprt za komentiranje.