Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žan in Bejba masta probleme

Žan in Bejba masta probleme

Poglejte si mal njune zadnje debate.
U glavnem, če se vidva zlepa ne bosta umaknla s foruma, se bosta pa zgrda.

registrirajta se

YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS

jaz bejba in žan sma dva pacienta! Kakšna registracija? kaj pa je spet to?????????????? Do zdaj sem slišala samo za ragistracijo avta ali motornih koles. Žan, veš ti?

Več kot nas je, boljše nam je!

Definitivno si ŽE registrirana!

Prav bolano je že brati vajine diskusije. Pravita, da bi bilo boljše, če bi se “brala” privat. Pojdita na chat klepet in se lepo kliknita in bosta res privat. Noben vama ne brani. Očitno pa vama je všeč, da berejo vajine intimne stvari tudi drugi. Ne razumem vaju očitno imata željo po en drugem pa se ne upata dobiti. Lahko pa se zelo motim in je ta limonada, ki jo beremo delo celo enega avtorja.

Vsi ostali pa upam, da poznate rek: SLABA ROBA SE RADA HVALI !!!

LP

Lahko pa vse tiste poste piše ena in ista oseba. Tukaj na netu se najdejo tudi taki psihiči.

Ja, zdaj bosta pa sigurno odnehala! Pa kaj vas motijo take bedarije?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem že davno odnehal pisarit komentarje temu Žanu. Na vsakem forumu je nekaj takih osebkov, katerih pisanje si ne zasluži odgovora…

Sicer je anonimnost privabila več ljudi, kot bi jih obvezna prijava, vendar privablja tudi molje, vešče, komarje, … 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close