zamrzovalna omara nakup
Aja, zdaj lahko povem, ko Belučijeva tudi rabi novo tesnilo za hladilnik, da ni bila kriva slaba guma, temveč babji nohti, ki ne znajo drugače odpirat hladilnika, kot da jih zasaja v gumo pri odpiranju. 🙂 Prej nisem hotel tega napisat, da ne bi rekli, da pljuvam po ženskah. Če boš rabila pommoč Belučijeva, ni problem , sem na razpolago, da prav in dovolj vztrajno vtakneva v utor. 🙂
S katerim lepilom pa jo lahko zalepim?
Mislim, če je MV lahko to sam naredil, bom pa tudi jaz ane. :-)[/quote] Bog var kaj lepit,, ne poslušat vsega kar tu napišejo.
Aja, ti si pa na nivoju tehničnih sposobnosti mene, da se lahko primerjaš 🙂 Ne serji ga no, gumo pa seveda lahko sama zamenjaš. Lahk pa tud daš pol za zamrzovalno omaro če bova kdaj skupaj, bova kupila tako za jurja. :-)[/quote]
V toplih krajih ne bo potrebe po zamrzovalni omari, papaja in mango bosta vedno sveža. Živali pa bodo še naprej žive in zdrave tacale po zelenju.
Če se gume ne lepi, kako potem stoji na vratih? Kje jo lahko kupim?
Kater hladilnik imaš, firmo? Poglej na spletu kje je sedež, servis ali kaj od tega za to firmo hladilnika, ki ga imaš. Pokliči ali napiši mail, kot sem ga jaz. Za gumo je narejen poseben utor, ki jo drži kot zalimano. Edino kar moraš gleadt, da prav začneš, da daš celo naenkrat gor, jo na parih presledkih popritisneš, preden jo začneš oreng tlačit v utor, da ti ne bi potem hodila predolga. Jaz iam recimo velik hladilnik, 180 cm in širok, pa ni bilo težav, 5 minut pa sem bil fertik. Pa še cena je bila nizka, sem dolgo odlašal, vse do ločitve :-), ker sem mislil, da bo stalo celo bogastvo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.