Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika zamrzovalna omara ali skrinja

zamrzovalna omara ali skrinja

Kupujem in ker me zanimajo vaše izkušnje in vaši argumanti za prvo ali drugo- prosim za mnenja!

Lep dan in hvala!

Jaz imam raje omaro, ker so predali, lažje najdem kar potrebujem.
Skrinja? Nikoli več. Imeli doma 320 l, vedno se je iskalo ravno tisto, kar je bilo na dnu skrinje. LP

Tudi jaz imam omaro (dve) in sem zelo zadovoljna. Vedno brez problema vse najdem. Pred tem sem imela skrinjo in tako kot pravi Rakica, je bilo iskano vedno na dnu. In potem sem prelagala in prelagala………….. Ne, ne grem se več tega.

lp

Julija

JAZ IMAM OMARO. rESDA JE PREGLEDNA, AMPAK V SKRINJO lažje stlačiš veje kose.
Moja mama ima skrinjo in je rešila tako, da ima vse po večjih vrečkah, pakirane zrezke v eno vrečo, pakirano mleto v drugo, pakirano zelenjavo v tretjo….. in tako hitro vse najde.

Moj glas propada omari.
V njej imaš lepo zloženo po predalih in točno veš kaj imaš kje. Npr. ne iščeš po celi skrinji kam so se ti skrili paketki z zrezki ali podobno. Imaš res lahko vse lepo vidno in zloženo, poleg tega imaš lahko ločeno po predalih v katerem imaš sadje ali meso ali pa kaj druga.
Velik pomen je tudi čiščenje, se moraš sklanjati nad skrinjo in nikoli jo ne očistiš tako kot omaro. Tu vzameš samo predal ven in ga umiješ.

Nikoli ne bi imela več skrinje, sem jo imela in hvala ne.

LP!

Definitivno omara-sedaj se dobijo že take, da lahko za večje kose vzameš zgornji predal ven in v drugega spraviš kar hočeš. Ali pa vzami tisto, ki ima 2 predala večja od ostalih.
S skrinjo se nočem več zafrkavat-mnogo dalje traja, da najdeš željeno stvar.
lp efka

Tudi jaz imam omaro in je fino ker imaš vse pregledno jaz sem celo ena tistih, ki ima na predalih nalepke kjer piše v katerem predalu imam kaj (kare, reberce, zelenjava,…) tako, da že ko odprem skrinjo vem kje imam kaj. Je pa ena prednost, mož se nikoli ne more zgovarjat, da ne najde tistega po kaj sem ga poslala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close