Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika zamrznjene panirane bučke?

zamrznjene panirane bučke?

Zamislila sem si tako, da bi bučke narezala, nasolila, da bi izpustile vodo in jih potem lepo počasi, sloj za slojem zamrznila in kasneje porabila za panirane bučke, ki bi jih panirala kar zamrznjene in potem ocvrla. Druga ideja pa je, da bi zamrznila kar spanirane.

Nekako se mi zdi, da tako ne bi dobro izpadlo, pa tule prosim za ideje, kako bi shranila, zamrznila bučke za čez zimo in jih potem porabila za cvrenje.

Občutek imam, da sploh ni šans, da bi to uspelo. Morda pa le?

Pismo, bučke se mi zdijo tako vodene, da bi pomojem iz skrinje v vsakem primeru prišel en poc.
Če bi že poskusila bi poskusila uno varianto, da bi jih zamrznila in potem zamrznjene panirala in takoj ocvrla, tista prva pa ne vem če bi prišla v poštev.

Lahko pa da ima kakšna konkreten predvsem pa preizkušen nasvet.

Hočeš na vsak način delat panirane? – če ne, ti predlagam, da jih naribaš in zamrzneš ter takšne porabiš za omako. Za kaj drugega so pa res preveč vodene. Lp.

kaj pa pravite če bi narezala jajčevce (melancanije) na kolobarje in jih dala v zmrzovalnik?

V bistvu hočem na vsak način ocvrte 🙂 Omakice in ostalo iz bučk mi ni toliko všeč…

Kaj pa, če bi jih zamrznila in potem ocvrla na pariški način, bi bilo tako bolje?

Jajčevci se bodo definitivno bolje obnesli.

bučke nareži na kolesa bolj debelejše kose ( za en prst) pa jih zamrzni.. pa boš potem itak lahko naredla panirane..js jih vedno tako naredim pa so čisto ok

O super, torej se da. Pa jih prej nasoliš in počakaš, da izpustijo vodo?

Jaz bučke narežem na debelejše rezine(približno 1,5cm), jih spaniram, dam v skrinjo, nato pa jih še zmrznjene cvrem.

Hvala vsem!

tako kot je rekla ena mala. lahko daš sveže nenasoljene v skrinjo lahko pa jih že prej spaniraš pa daš v srinjo in potem še zamrzjene pečeš..odločitev je tvoja..

pač edino to je, če daš sveže jih še vedno lahko daš v kako omako ali kaj, če pa jih spaniraš so pa sam za cvrenje… je pa prednost paniranih da imaš kosilo res zelo hitro

mi zamrzujemo panirane. posebnih razlik s sveže paniranimi ni.

aja, seveda cvremo direkt zamrznjene, nič odtajane

isto z malancani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close