zamenjava
na mojem števcu v avtu je nekaj napak, in me zanima, če se števec da zamenjati s kakšnim rabljenim
vglavnem, ko se peljem mi na števcu kaže da grem 60 km na uro, v resnici pa grem 70 km na uro, potem lučka za bencin mi sveti, mislim ali je to možno da se pelješ iz maribora v kranj, in ti lučka za rezervo kar sveti, avto pa še zmerom gre.
In še osvetljitev števca je na pol osvetljeno, mislim da to ni ne vem kaj, da bi bilo toliko drago za popravilo, npr to se lahko števec nastavi, da kaže normalno hitrost al kako, lučka za bencin pa tudi ne vem zakaj kar sveti, itd.
Saj če zamenjam celoten števec, ki ga bi dobil nekje na avtoodpadu ni ne vem kaj drago , delo pa tudi ni tako, če ga priklopi.
hvala vam za odgovor in lep pozdrav.
Načeloma se da prav vsak števec v avtomobilu zamenjati in kot ste že sami ugotovili je najlažje pobrskati po kakšnem avtoodpadu.
V temi avtoodpad Italija je bilo že veliko govoroa o Dejanu, ki se ukvarja s tem. Njegova telefonska je 041792826, dela pa nekje v okolici Domžal.
Saj lučka skoz ne sveti, enkrat ugasne ko je napolnjeno dosti bencina za tam okoli 20 eur, bencina potem ugasne, ampak ko zasveti sem se vozil lahko ogromno časa še več kot 130km z rezervo, pa avto ni obstal, tako da ne vem če je tukaj kaj v kontaktu ali pa je nevem, zato ker enkrat tudi ugasne, ali je lahko to še zmerom napaka v kontaktu.
Če pa je kriv plovec, ali se, da to kako popraviti oz, sčistiti, da spet normalno deluje, al kako je s tem.
mogoče treba samo odpret tam ko je plovec pa kaj porihtati, ali pač,
ne da bi zdej ne vem kaj menjal.
hvala.