ZAMENJAVA TELEFONA IN OPERATERJA
Imam mnobi naročniško razmerje pri Mobitelu že veliko let, med tem sem zamenjal tudi že precej telefonov.Zdaj mi telefon spet šteka, pravzaprav baterijo moram filat že vsaki dan, zato bi kar telefon zamenjal.Bi pa tudi operaterja zamenjal istočasno, ker tam kjer stanujem slabo lovi in moram vedno imeti telefon čisto pri zunanjih vratih, ko pozvoni moram pa na teraso, sicer ni nič.Zanima me, kateri operater ima najbolj pokrito s signalom?
Jaz sem trenutno pri SiMobilu…in tudi zadnjič 🙂 takoj, ko mi poteče vezava, grem nazaj na Mobitel…sicer nimam nič proti SiMobilu, ampak grem zaradi pokritosti signala…namreč tudi sam imam probleme s signalom, posebej v kakšnih manjših mestih…tam je pokritost grozna…3/4 poti, kjer se vozim, ni signala (Mobitel ga ima) in to je bolj ali manj edini razlog spremembe operaterja…dejstvo je, da ima Mobitel še vedno največjo pokritost signala v Sloveniji…kdor pa gleda samo na stroške pa naj si dobro preračuna, kaj in kako kliče…tu pa ima vsak svoje prednosti in slabosti…na primer klici iz SiMobila v Mobitel so dražji, kot pa klici iz Mobitela na Simobil…spet pa so klici iz SiMobila v SiMobil praktično zastonj, medtem, ko pa so klici iz Mobitela na Mobitel malo dražji…kot sem rekel…kdor gleda na to, potem mora dobro preračunati…jaz gledam na moč signala in pri tem je Mobitel absolutni zmagovalec…
Kar se pa samih mobitel naprav tiče pa je čisto odvisno od modela in proizvajalca…ta telefon, ki ga imam (Sony Ericsson) imam tudi sam težave z baterijami…najprej se mi je kar naprej ugašal (med klicanjem, sam od sebe…kakor ga je prijelo)…in to po enem mesecu,ko sem ga imel…seveda sem ga dal popravljati na garancijo in čakal dooooolgih 45 dni, da sem ga dobil nazaj (nadomestni telefon sem dobil star verjetno več, kot pa sem jaz…ampak je vsaj deloval :))…dobim svoj telefon nazaj…dela 1 teden, potem isto…in to se je ponavljalo 3x…potem pa sem obupal…sicer zdaj se mi na srečo ne ugaša več, ga moram pa vsakodnevno polnit…tako je to…ker pred tem sem tudi imel telefon istega proizvajalca pa nisem imel nobenih problemov…prav tako ne z Nokio…pač je to čisto odvisno in ni kriv operater, ker tudi popravilo je imela neka x firma blizu Ljubljane in so si vzeli čas…celo enkrat so izgubili telefon…
Vsekakor je pametno premisliti, kakšne so potrebe…
Georgege pozdravljeni,
Če bi želeli preveriti pokritost s Si.mobilovim signalom pri vas doma, preden se odločite za nakup novega telefonskega aparata in vezavo, vam predlagamo, da nam posredujete vaš naslov (ulica, številka in kraj) kot zasebno sporočilo, če ste registrirani uporabnik foruma, drugače pa na info@simobil.si. Preverili bomo signal na vašem območju in vam to sporočili. Upamo, da bo to olajšalo vašo odločitev.
Ob sklenitvi naročniškega razmerja pri nas, vam bomo tudi brezplačno prekopirali telefonske kontakte iz vašega starega na nov telefon. Ob prehodu na Si.mobil lahko tudi obdržite sedanjo telefonsko številko.
Za kakršne koli dodatne informacije ali pomoč smo na voljo.
Forum je zaprt za komentiranje.