Zamenjava kreme
Pozrdavljeni.
Že kar nekaj časa se sprašujem kakšno kremo za obraz si naj kupim, a odgovora še nisem našla. Naj povem da sem stara 32 let imam mešan tip kože, masten T predel in že kakšni dve leti uporabljam Chanelovo Hydramax+ , za katero lahko povem da je “the best” krema. Pred par mesci sem dobila veliko mozoljčov po čelu in na sploh nečisto kožo. V vročih mesecih uporabljam teracota puder, zato nekako mislim da mi krema ne ustreza več.
Bila sem tudi pri kozmetičarki, ki mi je kožo očistila in ker v salonu uporabljajo Afrodita kozmetiko priporočila njihovo kremo(tisti v modri škatlici), za katero se nisem odločila.
Naj povem še da sem si nabavila testerje od Anne Marie Borlind, katere čistilni tonik je super, krema pa se mi je zdela premastna oz. po nanosu sem se svetila in imela masten občutek. Tudi tester od Juvene sem sprobala a to ni to.
Zdaj nekako razmišljamo o Dior Hydra Move kremi ali fluidu. Kaj mislite?
Prosim še za kakšen navet o drugih kvalitetnih kremah.
Pa naj vam ni prevroče, M.
Pozdravljena Mateja,
omenjene kreme od Diorja ne poznam prav dobro, sicer pa vem, da je Diorjeva kozmetika kvalitetna.
Mogoče bi za mešan tip kože priporočala kakšen izdelek iz Matisove linije Sebo-regulatrice. Masten in mešan tip kože namreč zahteva dosledno nego, tako čiščenje, toniziranje, kot seveda ustrezno kremo. Verjetno ne bo problem dobiti kakšnega vzorčka iz omenjene kolekcije.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.