Zamenjava kreme
Pozrdavljeni.
Že kar nekaj časa se sprašujem kakšno kremo za obraz si naj kupim, a odgovora še nisem našla. Naj povem da sem stara 32 let imam mešan tip kože, masten T predel in že kakšni dve leti uporabljam Chanelovo Hydramax+ , za katero lahko povem da je “the best” krema. Pred par mesci sem dobila veliko mozoljčov po čelu in na sploh nečisto kožo. V vročih mesecih uporabljam teracota puder, zato nekako mislim da mi krema ne ustreza več.
Bila sem tudi pri kozmetičarki, ki mi je kožo očistila in ker v salonu uporabljajo Afrodita kozmetiko priporočila njihovo kremo(tisti v modri škatlici), za katero se nisem odločila.
Naj povem še da sem si nabavila testerje od Anne Marie Borlind, katere čistilni tonik je super, krema pa se mi je zdela premastna oz. po nanosu sem se svetila in imela masten občutek. Tudi tester od Juvene sem sprobala a to ni to.
Zdaj nekako razmišljamo o Dior Hydra Move kremi ali fluidu. Kaj mislite?
Prosim še za kakšen navet o drugih kvalitetnih kremah.
Pa naj vam ni prevroče, M.
Mogoče bi ti odgovarjala L’oreal Happy derm krema ali pa fluid. Verjemi, da cena ne pomeni vedno tudi kavlitete, čeprav nobena od dražjih krem ni zares slaba. Jaz sem včasih kupovala samo dražje firme, zdaj imam pa otročka in nisem več na prvem mestu in sem tudi kozmetiko po sili razmer zamenjala. Ampak ti povem da sem bila presenečena, koža je mogoče še lepša. Sicer pa prisegam na Decleor.
Danes je pač tako, da so tudi cenejše kreme zelo dobre, pri znamkah pa plačaš še ime, embalažo… Koža zato ne bo nujno boljša, poleg tega moraš upoštevati dejstvo, da moraš ta nivo konstantno vzdrževati. Brezveze je en mesec kupiti kremo za 20.000 SIT, naslednji mesec si je pa ne moreš več privoščiti. Pri nečisti koži pa sploh več pomeni disciplina pri čiščenju, redni pilingi in podobno, kot pa draga krema. Če malo pogledaš po sestavinah, imajo cenejši preparati vse bistvene sestavine kot dražji.
Forum je zaprt za komentiranje.