Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zamenjava gum pri vulkanizerju

zamenjava gum pri vulkanizerju

Se je že komu kdaj zgodilo, da so mu namesto gum, ki so jih ravnokar sneli iz avta v vreče zapakirali druge?

Meni se je to zgodilo lani. 15 colske zimske gume so mi sneli in v vreče dali 14 colske. Ko sem jih pred enim tednom hotela spet menjat, seveda niso šle gor. Ker lani nisem preverila, kaj so mi naložili v vreče, računa o menjavi pa tudi nisem shranila, ne morem nič.

Naj bo tole samo opozorilo, da se ne bi zamenjava zgodila še pri kom!

Dobro bi bilo, da bi povedala pri katerem vulkanizerju se je to zgodilo recimo? To je bilo sigurno storjeno namerno!

Vulkanizerstvo Gregorc Mengeš

Zakaj pa naj bi bilo to storjeno namerno? Ne vidim nobenega vzroka, zakaj bi vulkanizer to namerno storil. Mogoče je menjala gume v tisti gneči, pa je prišlo do zamenjave.

Sej nobeden vulkanizer ne nosi gum stran od avta ali od tam kjer se opravlja menjava. Vsak vulkanizer vse sproti nardi.
V tem primeru bi morala dva delavca istočasno zelo veliko napako napravit, saj ne gre za zamenjano eno gumo ampak za štiri gume!

Torej je velika večja verjetnost, da je prišlo do zamenjave gum namerno.
Kako pa je v resnici bilo, pa ne veva ne ti, ne jaz.
Ne glede iz kakšnega vzroka je prišlo do zamenjave gum, tak vulkanizer ni vreden zaupanja!

Če si imela dobre gume, torej znane kvalitetne znamke in še 7-9 mm profila, je na dobrem vulkanizer, če pa ti je ukradel slabe gume 3-4 mm profila, pa ti je naredil samo uslugo in ti dal boljše, vendar le 14 colske.

Za te 14 colske daj oglas in jih prodaj tukaj ali na bolhi.

Meni se tudi zdi čudno. Najbolj verjeten scenarji op mojem mnenju: Ker delajo ponavadi dva avta naenkrat, zna bit da je oni drugi dobil tvoje gume, ti pa njegove. Ko si to ugotovila (kaj pa piše na vrečkah za gume? imajo gor kakšno reklamo?) Bi morala it nazaj vprašat, če ni kdo o tej isti zadevi spraševal ravno v istem času?
Sicer pa oglas in jih prodaj, če so še uporabne.

Lp

O

Gume sem že prodala.

Bile so vožene eno sezono , torej bi jih lahko vozila še nekaj časa, tako pa sem morala kupit nove že naslednje leto.

Najprej sem bila besna (milo rečeno), zdaj je to že mimo. Želela sem vas samo opozoriti, da bi vedno pogledali, kaj vam zapakirajo v vreče, da ne bi doživeli takega šoka, kot sem ga jaz.

Verjetno je šlo za pomoto, ker oni se mi zdijo OK. Sicer pa jaz, ko mi menjajo gume, gledam, ker ponavadi v tistem času , ko čakam, nimam kaj počet.

New Report

Close