Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zamašeno uho

zamašeno uho

Ne vem, če bo tole pravo vprašanje za ta forum, pa vseeno.
Mogoče je imel kdo kdaj zamašen sluhovod (preveč ušesnega masla in je slabo slišal). Kaj ste naredili, da se je ščistil, ali je šel kdo na čiščenje k zdravniku?
Najlepša hvala za odgovore.

Po mojem boš moral kar k zdravniku!

Ja, se mi je že zgodilo, greš k zdravniku, najprej ti pogleda uho, če je vredu, nato pa izpere in v dveh minutah spet vse odmeva in svet je spet lep.

V lekarno pejd kupit tavelko ta konsko enekcijo, pa dej notr vročo vodo pa si ubrizgaj v uho, tako da ti maslo stopi, pa bo spet dobr za en cajt 🙂
Mam brata ki to prakticira 1x na mesec ker si ne umiva ušes.

LP

Andro

V lekarni dobiš tudi ene take jointe, smešno, res, ampak se ne hecam. V tulec zavito, izgleda res kot en joint, kot en konus je na spodnji strani (tega se vtakne v uho) ožji, zgoraj širši, notranjost je premazana z nekim voskom.
Nagneš se nad umivalnik ali kad, naj ti nekdo pomaga. Vtakneš ga v uho, nekdo pa ga pri zgornjem šišrem delu prižge. To prične tleti in tako kot izgoreva, tako vleče iz ušesa umazanijo.
Ko sem to delala mojemu ex partnerju me je skoraj pobralo, ko sem na koncu izgorevanja odprla ta joint in našla čep ušesnega masla, velik kot en zamašek za pero!

… najbolje, da gres k osebnemu zdravniku in to ti naredi kar sestra v parih minutah. nic ne boli in potem je res boljse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close