zaljubljenost:moski vs zenske
To je moja predpostavka, če primerjam moje zavestno dogajanje z vsemi prepričanji in ostalim dogajanjem okrog mene in v meni.
Če si domišljamo, potem že. 🙂 Saj si lahko mislimo skoraj vse, kar si želimo.
Lahko naprtiš tudi škratom, če verjameš v njih. 🙂
Sprejemljiv ego je čimbolj relaen.[/quote]
Brezvezno se izmotavaš ven iz neizhodnega položaja, dokazov nimaš torej govoriš na pamet…..
realnost je v naših glavah, kar pomeni da je za tebe VSAK ego sprejemljiv, ker je subjektivno odvisen od vsebine osebe v njeni glavi.
torej nerealnih egov NI!
lol
bravo….
Slab filozof si res 🙂
Torej pogumni ne delajo samomora ? 🙂
Pogumen se sooči s sabo in zaveda, da je on del vse usode in dogajanja. Brez samospoznavanja, pa imaš le velik in napihnjen ego, ki si misli, da je življenje zgrabil za roge. :)[/quote]
Spet ta tvoja usoda. res mi deluješ en, ki se samoprepričuje, da je njegovo življenje pač tako kot je, ker je to usoda. Beg pred lastno nekreativnostjo?[/quote]
Mi je zanimivo, koliko samoprepričevanja in borbe za čimvečji nadzor nad svojim življenjem…..In zakaj ni isto takrat, ko je debata o odgovornosti in zakaj se beži od samoprepričevanja, ko je treba sprejeti posledice svojih “izbranih” dejanj ?
Aja, saj res…Vsak je izbral le dobro, drugi so izbrali slabo in so odgovorni. 🙂
Spet ta tvoja usoda. res mi deluješ en, ki se samoprepričuje, da je njegovo življenje pač tako kot je, ker je to usoda. Beg pred lastno nekreativnostjo?[/quote]
Mi je zanimivo, koliko samoprepričevanja in borbe za čimvečji nadzor nad svojim življenjem…..In zakaj ni isto takrat, ko je debata o odgovornosti in zakaj se beži od samoprepričevanja, ko je treba sprejeti posledice svojih “izbranih” dejanj ?
Aja, saj res…Vsak je izbral le dobro, drugi so izbrali slabo in so odgovorni. :)[/quote]
O kom govoriš da ne sprejemal posledice svojih dejanj?
To je ravno problem, ker tisti ki mislite ali menite da je življenje 95% odločeno vnaprej, pol dejansko verjamete da niste nič ali samo X% krivi?
A boš na sodišču reko, da je usoda kriva da si onega ubil?????
O tistih, ki pravijo, kako ogromen delež njihovega življenja je njihova zavestna odločitev.
Sodišče ne zanima kolikšen % mojega dejanja je zavestnega in kolikšen je vpliv nezavednega. Mogoče malo, da se krivda prilagodi odgovornosti….
Ravno pri takšnih primerih, kot ga omenjaš, ima največji vpliv otroštvo in razne travme nad katerimi človek nima vpliva.
Zato, ker takšni primeri najbolj izstopajo. Kar pa ne pomeni, da pri drugih ljudeh, ki ne izstopajo, ni tolikšnega vpliva nezavednih vzorcev.
Zaljubimo se v človeka, ki nam sproča spolno energijo. Men je bil recimo en fant ful všeč. Ko pa je ta zaljubljenost minila, pa sem se vparšala, ja kam pa sem sploh gledala. Tako da ni vse v zunanjosti. mislim mora ti biti simpatičen pa to, sam nekdo te pritegne pa sploh ne veš zakaj in jaz mislim da je to v energiji, ki jo oddaja.
Saj, če te nekdo pritegne, ni pomembno, zakaj te pritegne, važno, da te. :)) Če te pritegne, še ne pomeni, da se moraš takoj poročit z njim, pač pa ga skušaš spoznat in ugotovit kake skupne točke, cilje, njegovo osebnost itn.
Saj to sem htela pvoedat. Da ni nujno da je fant visok in temen, kot je nek stereotip. Men je glavno ko me pogleda v oči in me to sezuje.[/quote]Kot je sezulo Pepelko? :)))
Pa domišljija tudi naredi svoje, a ne?
Zaljubljenj sem bil v šest deklet ter jih še danes cenim .
1 Dekle je bila zelo cerklana zato mi je velikokrat izkoriščoivala ter prosila za kakšni bonbon ali čokolado .
2 dekle je bila ljubeča zmerom sva se poljubljala ter se stikala .
Zato sva se tudi zaročila .
3 Dekle je ljubosumna zato se je hotela za radi prijateljice fentati .
4 Dekle je bila fulj navezana name zato me velikokrat stiskala ali me poljubila na lice .
5D EKLE JE ZELO ŽIVAHNA ZATO ME NAJRAJŠI usvaja ter se z menoj sladko poljublja .
6 Dekle bi me imela za psa zato me sponaša .
Ma ne. Jest bi unga, ki je kot dekle 5 :-))[/quote]Če si do sedaj že imela štiri, kot praviš, je peti že pred vrati….. 🙂
Ti samo še vrata odpri ;)[/quote]
Viš, ko ne bereš dovolj natančno….
V štiri sem bila ZALJUBLJENA….nesmrtno, vihravo, močno….
S tem, da je bil prvi še v OŠ…..in dlje od stiskavca na plesu nisva prišla… :-)))
Zdej….vrat imam pa več…pred katerimi praviš da je?
Če si do sedaj že imela štiri, kot praviš, je peti že pred vrati….. 🙂
Ti samo še vrata odpri ;)[/quote]
S tem, da je bil prvi še v OŠ…..in dlje od stiskavca na plesu nisva prišla… :-)))
Zdej….vrat imam pa več…pred katerimi praviš da je?[/quote]Za tistimi na katerih piše LJUBEZEN… :)))
Da ne boš kakih drugih odpirala in potem jokala, da ti nekaj manjka…. 😉 :))))
Zdej….vrat imam pa več…pred katerimi praviš da je?[/quote]Za tistimi na katerih piše LJUBEZEN… :)))
Da ne boš kakih drugih odpirala in potem jokala, da ti nekaj manjka…. 😉 :))))[/quote]
Kdaj si pa ti že mene videl se jokat, da mi kaj manjka?
Za tistimi na katerih piše LJUBEZEN… :)))
Da ne boš kakih drugih odpirala in potem jokala, da ti nekaj manjka…. 😉 :))))[/quote]
Kdaj si pa ti že mene videl se jokat, da mi kaj manjka?[/quote]Lahko bi bilo ravno petič prvič…. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.