zaljubljenost:moski vs zenske
Berlussconi ni v večini, on je eden in ni hudič da ne bi eno tako našel, ki pali na njegov keš. Večina pa nima toliko keša niti jih ne gane denar, če je tip drugače glupan…
Upam, da imaš ti vsaj denar….[/quote]
Berlussconi je samo ”tip of the iceberg” bi rekli, potem pod njim pridejo tisti malo manj bogati ki imajo kakšen miljonček ali dva, potem pridejo ljudje z vrhunskimi plačami kirurgim, odvetniki ipd…..
To je vse isto, samo cifre so malo nižje 🙂
Šele tam pri mesečni plači POD 1500€ neto, bi upal popolnoma izključit € kot faktor v ženski presoji in vrednotenju ”snubca” :)[/quote]Torej glede na tvoje premoženjsko stanje je logično, da boš ostal sam, ker tako grda ženska ne obstaja kot si ti reven vs Berlussconi
Ja seveda, zaradi takih neumnosti služijo vedežavalke ipd…..
Ker ste tak glupi, da vas lahko vsak vse napizdi, da je usoda :D[/quote]
No, tebi ni treba nič plačat. 🙂
Res ne rabiš, pejt raje služit denar, da se boš vsaj približal najgrši…[/quote]
Ti pa si packa.[/quote]??? Zakaj ? Tip piše, da ženske padamo samo na keš, da drugo nam ni mar, sedaj ko sem mu povedala da ni tako grde kot je on reven, da bi jo lahko imel vs Berlussconi (po njegovo!) pa spet ni prav?
Vse to je izpeljava iz njegove packarije o ženskah.
To že majhen otrok ve, da bo enkrat umrl. Pa mu naj zato rečem, da se naj ubije, ko bo imel težave v življenju ? Da je to znak poguma ?
Česa pa ? Nisem še slišal, da bi zadovoljen ali srečen človek delal samomor. 🙂
Smrt res enkrat pride….A to še ne pomeni, da nihče ni premagal smrti, ko se je recimo boril s kakšno boleznijo ali pa se odločil za reševanje težav, namesto samomora.
Ti pa si packa.[/quote]??? Zakaj ? Tip piše, da ženske padamo samo na keš, da drugo nam ni mar, sedaj ko sem mu povedala da ni tako grde kot je on reven, da bi jo lahko imel vs Berlussconi (po njegovo!) pa spet ni prav?
Vse to je izpeljava iz njegove packarije o ženskah.[/quote]
Daj mi citiraj kje sem napisal da ŽENSKE padate/jo SAMO na denar…..
Tega nikjer nisem trdil, nikoli, trdil sem, da vam pa je materialni aspekt pri moškem, bistveno bolj pomemben, kot upate priznati same (zdaj ali je to zanalašč ali nezavedno pa ne bom razglabljal)
Medtem ko sem že mnogokrat videl, da je ”bogat” ali dobro situairan moški ”živel” lepo punco ki je brezposelna, pa obratnega scenarija v Sloveniji še nisem doživel 🙂 😉 😉 😉 😉
??? Zakaj ? Tip piše, da ženske padamo samo na keš, da drugo nam ni mar, sedaj ko sem mu povedala da ni tako grde kot je on reven, da bi jo lahko imel vs Berlussconi (po njegovo!) pa spet ni prav?
Vse to je izpeljava iz njegove packarije o ženskah.[/quote]
Tega nikjer nisem trdil, nikoli, trdil sem, da vam pa je materialni aspekt pri moškem, bistveno bolj pomemben, kot upate priznati same (zdaj ali je to zanalašč ali nezavedno pa ne bom razglabljal)
Medtem ko sem že mnogokrat videl, da je ”bogat” ali dobro situairan moški ”živel” lepo punco ki je brezposelna, pa obratnega scenarija v Sloveniji še nisem doživel 🙂 😉 😉 😉 ;)[/quote]Še kaj bi rad?
Medtem ko sem že mnogokrat videl, da je ”bogat” ali dobro situairan moški ”živel” lepo punco ki je brezposelna, pa obratnega scenarija v Sloveniji še nisem doživel 🙂 😉 😉 😉 ;)[/quote]Še kaj bi rad?[/quote]
Če bi mela IQ višje kot je danes zunaj temperatura bi vidla da med tem kar si podčrtala in tem kar si napisala obstaja velika razlika….
”padati” na denar pomeni nekaj čist drugega kot da ljubezni več ni ko denar ”zgine” 🙂
Ampak saj razumem interpretacija ženske ki deluje s čustvi je seveda drugačna 🙂
Še kaj bi rad?[/quote]
Če bi mela IQ višje kot je danes zunaj temperatura bi vidla da med tem kar si podčrtala in tem kar si napisala obstaja velika razlika….
”padati” na denar pomeni nekaj čist drugega kot da ljubezni več ni ko denar ”zgine” 🙂
Ampak saj razumem interpretacija ženske ki deluje s čustvi je seveda drugačna :)[/quote]Kaj tebi nuca IQ današnje temperature, če ne razumeš konteksta napisanega, niti tistega kar sam pišeš kaj šele drugih?
Ti res rabiš denar, da bo katera imela razlog, da bo s tabo…
@Robi
To, kar pises o vlogi usode, lahko mirne duse razsiris do skrajnosti. Vsako zivo bitje na nasem planetu ima ze z rojstvom na Zemlji “zapecateno” svojo “usodo”. In… kaj si s tem pokazal? Kako nemocni smo v svojem zivljenju? Ze prav, ce ti je taka interpretacija zivljenja blizu.
Svoje zivljenje zivim v prepricanju, da sem sam zanj odgovoren, ne moja usoda. Vsakodnevno sprejemam odlocitve katerih posledice mi lahko cez noc popolnoma spremenijo tok zivljenja. Vse od tega kje in kako bo zivel.
Ce pa bi ze rad tehnicno razpravo o zivljenju, gre za kompleksen fraktal. Ampak nisem tako nor, da bi na cvek forumu pisal o teoriji kaosa, ker obstaja verjetnost, da sem jo edini od prisotnih studiral.
Nisi je, ampak priznam pa da je ne poznam dovolj podrobno, da bi upal o njej debatirat na široko in globoko 😛
Seveda, logiko Robija lahko razširimo potem na vsako stvar in ne samo 95% ampak kar 100%, ker tak jo je nastavo, da je vse določeno vnaprej, kar pa je neumnost.
To naredi tisti ki se potem običajno ubije IZ OBUPA 🙂
Obstaja ogromno takšnih in drugačnih teorij. A zaenkrat še nobena ni tako popolna, da bi v vseh pogojih in nivojih bila 100% uporabna.
Ta “kaos” je le ogromen urejen sistem, katerega človek ni sposoben dojeti, zato mu pravi kaos.
Z večanjem samega razumevanja delovanja tega urejenega sistema, postajajo pojavi razumljivejši in bolj determinirani. Primer je recimo napovedovanje vremena. Včasih niso razumeli dejavnikov v ozračju in so se zato zatekali v neki višji, neodvisni božji sili, ki ureja vreme.
Podobno je z našimi življenji in odnosi. Bolj človek razume sebe in lasten sistem ter urejenost po katerem deluje, manj je možnosti, da bo obupan zaradi prepričanja in razdvojenosti med željami in realnostjo, da je v ozadju neka višja sila. Ali pa so krivi drugi….
Z ozaveščanjem si širimo možnosti izbire, da imamo vsaj tistih 5% zavestnih možnosti, da v pravem trenutku izberemo pravo stvar, da smo zadovoljni s svojim življenjem.
Obstaja ogromno takšnih in drugačnih teorij. A zaenkrat še nobena ni tako popolna, da bi v vseh pogojih in nivojih bila 100% uporabna.
Ta “kaos” je le ogromen urejen sistem, katerega človek ni sposoben dojeti, zato mu pravi kaos.
Z večanjem samega razumevanja delovanja tega urejenega sistema, postajajo pojavi razumljivejši in bolj determinirani. Primer je recimo napovedovanje vremena. Včasih niso razumeli dejavnikov v ozračju in so se zato zatekali v neki višji, neodvisni božji sili, ki ureja vreme.
Podobno je z našimi življenji in odnosi. Bolj človek razume sebe in lasten sistem ter urejenost po katerem deluje, manj je možnosti, da bo obupan zaradi prepričanja in razdvojenosti med željami in realnostjo, da je v ozadju neka višja sila. Ali pa so krivi drugi….
Z ozaveščanjem si širimo možnosti izbire, da imamo vsaj tistih 5% zavestnih možnosti, da v pravem trenutku izberemo pravo stvar, da smo zadovoljni s svojim življenjem.[/quote]
Saj sem ti reko, daj mi dokaz o tem 5%, pa ti bom dal dokaz o 90% ….. ker to kar si prej razlagal, je kot je povedal Dater, lahko mirne duše urejeno na 100%…..
Ti si si 5% pač nekje zmislo zato ker sam ne verjameš da je 100% usojeno ampak samo 95% ker vseeno želiš upat da pa je nekaj kjer se sam odločiš.
Medtem ko midva z Daterjem verjameva da je odstotek bistveno višji 🙂
Se pravi se razlikujemo samo v ostotkih 😉
To se meni nekako bere, kot da se opravičuješ sam pred sabo, ker eni živijo pestrejše, boljše, zanimivejše…življenje kot ti. In ti si rečeš: ah, to je usoda in tako lepo pobegneš pred lastno neaktivnostjo, ukalupljenostjo, plašnicami..
Skratka, to se meni zdi ena življenjska šibkost, to neko opecanje usode in zanemarjanje prostovoljnih odločitev.
To se meni nekako bere, kot da se opravičuješ sam pred sabo, ker eni živijo pestrejše, boljše, zanimivejše…življenje kot ti. In ti si rečeš: ah, to je usoda in tako lepo pobegneš pred lastno neaktivnostjo, ukalupljenostjo, plašnicami..
Skratka, to se meni zdi ena življenjska šibkost, to neko opecanje usode in zanemarjanje prostovoljnih odločitev.[/quote]
Točno tak, pa ne samo to…. ”Usode” kot jo omenja marsikdo sploh NI!
Usoda je samo skupek naših prejšnjih odločitev, ki pa ne izvirajo v nezavednem vzorcu ampak večinokrat v našem tehtnem premisleku in razmišljanju….
Verjamem, da se ti tako bere. Kar pa ne pomeni, da je res. 🙂
Bistvo vsega pisanja je le v tem, da zagovarjam mnenje, da je le majhen odstotek naša zavestna izbira, vse ostalo pa je podvrženo nezavednim in nam nedojemljivim procesom.
Pa ne glede na sam način življenja. Pestrost tu nima nobene veze. 🙂
Malo se res razlikujemo. Vendar domišljanje o samih odstotkih, je le iluzija našega ega, ki si misli, da je središče vesolja. 🙂
Verjamem, da se ti tako bere. Kar pa ne pomeni, da je res. 🙂
Bistvo vsega pisanja je le v tem, da zagovarjam mnenje, da je le majhen odstotek naša zavestna izbira, vse ostalo pa je podvrženo nezavednim in nam nedojemljivim procesom.
Pa ne glede na sam način življenja. Pestrost tu nima nobene veze. 🙂
Malo se res razlikujemo. Vendar domišljanje o samih odstotkih, je le iluzija našega ega, ki si misli, da je središče vesolja. :)[/quote]
Robi sem ti že povedal, napiši neki dokaz daj e 5% v naših rokah ostalo pa nezavedna nedojemljiva ”usoda”
Torej hočeš rečt, da več % kot si ”domišljamo” da je v naši zavestni odločitvi večji ego imamo?
Se pravi najbolj sprejemljiv ego imajo tisti, ki vsak dogodek naprtijo Bogu 🙂
Ker je za vse zaslužen on 😉
Torej pogumni ne delajo samomora ? 🙂
Pogumen se sooči s sabo in zaveda, da je on del vse usode in dogajanja. Brez samospoznavanja, pa imaš le velik in napihnjen ego, ki si misli, da je življenje zgrabil za roge. :)[/quote]
Spet ta tvoja usoda. res mi deluješ en, ki se samoprepričuje, da je njegovo življenje pač tako kot je, ker je to usoda. Beg pred lastno nekreativnostjo?
Forum je zaprt za komentiranje.