Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljenost v ginekologa…

Zaljubljenost v ginekologa…

Zasledila sem ze par tem o zaljubljenosti v ginekologa. Zdaj me zanima predvsem tiste, ki ste nekoc ali ste se danes zaljubljene v njih, kako je na stvari?
Ste se vedno, ali se kdaj pomislite na to zaljubljenost oziroma norost? Ali pa ste to ze popolnoma pozabile?
Tudi meni se je to zgodilo, zdaj ravno ne vem ali sem zaljubljena ampak me privlaci on in ze sama misel nanj. Privlaci me tudi to da je starejsi od mene, dobro situiran, skratka vse…
Mozno je res da gre za trenutek norosti, ampak vseeno me zanimajo izkusnje tistih, ki so to ze dale cez.

Nisem imela nobenih tezav, enostavno na pregledu ko sem bila se mi je zazdel simpaticen in privlacen. 🙂 In zdaj vsake toliko pomislim nanj. Vem pa tudi da so tu sanse za bilo kaj na nuli. 🙂

Problem z ginekologi je ta, da jih tako redko vidiš.
Vsaj jaz sem jih videla v glavnem med nosečnostjo (ko ti itak ne gredo moški po glavi) in vsake
par let na rednih pregledih (ja, vem, tle sem šlampasta).

Je pa to podoben fenomen, kot zaljubljenost v zobarja, se mi zdi….pri obeh je skupen tisti občutek
nemoči, ko se uležeš nazaj in se moraš prepustiti “na milost in nemilost”….
Jaz tega občutka zelo ne maram, torej tudi zaljubljenosti ne čutim…ne v enem, ne v drugem primeru.

Ne vem zakaj bi bila verjetnost, da se zaljubiš v ginekologa, kaj večja od prodajalca v tgovini? Zato ker ti tam doli šari … Mislim, ne vem no …. men je to ena bedarija. Kaj ste tako potrebne pozornosti, da vas že vsak dotik s tira vrže.

Zakaj se nisi zagledala v šoferja avtobusa?:))

To ni samo norost, ampak celo primitivnost. Razen če si stara 15 let in se to lahko šteje enako kot če bi se zaljubila v poster svojega oboževalca. Najdi si kakšno delo, da se zbrihtaš. Pa ne tega okrog preveč razlagat, ker te bodo imeli za noro.

Ne vem, kaj je tu primitivnega. Lol. dec ji je pač šarmanten, dajmo jo sesut.

Povabi ga na kavo.:)

Svašta.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Odkrito, direkt, ker je itak že vse videl…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sorry no, ampak meni se to zdi podenj. To je obnašanje je na nivoju najstnic, ki se jim dogaja sto na uro in ne razumejo vsega.
Da te nekdo tako obnori…ja, naj ga povabi na kavo in doživi orgazem:)). Aja, saj ga že brez tega:)).

Svašta.[/quote]

Zakaj?

Kaj se ti zdi podenj? Da je žensk všeč moški????

Način sukanja v glavi. Tukaj ni le to, da ji je všeč, ona je dejansko zgubila rdečo nit:). Saj pravim, če je stara 15 let, pol je razumljivo. Samo se bojim, da je koka:)).

Aja, ti si taka, da te mora tip 10-krat nekam peljat, da ti postane všeč?

Sploh ne, lahko se zgodi že v enem hipu. Ampak moja reakcija v prvi minuti ne bi bila podivjana, s pridihom kompulzivne motnje. Kasneje je pa že druga zgodba.

Nič ni narobe s tabo, saj gre za zelo pogosto fantazijo pri ženskah, ki že daljše časovno obdobje (včasih tudi leta) niso čutile moških dotikov na svoji koži, še pogosteje pa je to avtomehanik, vodovodar ali zidar. Torej gre za tipično simptomatiko pri MON-ovkah, ki pa na srečo resneje ne ogroža vašega zdravja, tako da si lahko oddahneš. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nimam te sreče, ker imam ginekologinjo 🙂

Svašta.[/quote]

Zakaj?[/quote]

Predvsem zaradi zadnjega stavka. Se ti ne zdi primitiven?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj?[/quote]

Predvsem zaradi zadnjega stavka. Se ti ne zdi primitiven?[/quote]

Niti ne. Povedala sem kot mislim, brez olepšav:).

Predvsem zaradi zadnjega stavka. Se ti ne zdi primitiven?[/quote]

Niti ne. Povedala sem kot mislim, brez olepšav:).[/quote]

No, saj – svašta.

V bistvu me preseneča, da se obremenjuješ s tem, kaj bodo rekli drugi.

Niti ne. Povedala sem kot mislim, brez olepšav:).[/quote]

No, saj – svašta.

V bistvu me preseneča, da se obremenjuješ s tem, kaj bodo rekli drugi.[/quote]

Saj se ne, ravno zato napišem, kar se mi utrne. Me je pa zanimalo, kaj konkretno se ti je zdelo najbolj moteče.

Meni se ne nikakor ne zdi post od GF sporen. Pokazala je, da ima visoke moralne standarde in jaz se z njo popolnoma strinjam.

Če bi osvajala ginekologa bi bil to poseg v njegovo integriteto. Ona pa je tam na zdravstvenem pregledu in ne na zmenkarijah.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

No, saj – svašta.

V bistvu me preseneča, da se obremenjuješ s tem, kaj bodo rekli drugi.[/quote]

Saj se ne, ravno zato napišem, kar se mi utrne. Me je pa zanimalo, kaj konkretno se ti je zdelo najbolj moteče.[/quote]

To, da čeprav se menda ne oziraš na mnenja drugih, nekomu gladko svetuješ, naj o neki (pravzaprav precej pogosti) zadevi raje molči, ker jo bodo [drugi ljudje] imeli za noro. Ne gre mi skupaj, pa če se na glavo postavim. But that’s just me…

Od kdaj pa obstajajo pravila, da se pacientka ne sme zaljubiti v zdravnika?

Pravila ne obstajajo je pa očtino, da ti nimaš prav nobenih moralnih zadržkov. Saj jih tudi jaz nimam več toliko kot včasih, ker jih tudi drugi nimajo. Ampak vsake pa tudi nimam želje podreti. Sploh pa nisem jebač.

In kakšno zvezo ima to, da ti nisi jebach, s to temo?

Ker ti ne seksaš, tudi njej ne privoščiš?

Ne skrbi ti za moje spolno življenje raje poskrbi za svoje, da ne boš samo tukaj gor aktiven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close