Zaljubljenost v ginekologa…
Zasledila sem ze par tem o zaljubljenosti v ginekologa. Zdaj me zanima predvsem tiste, ki ste nekoc ali ste se danes zaljubljene v njih, kako je na stvari?
Ste se vedno, ali se kdaj pomislite na to zaljubljenost oziroma norost? Ali pa ste to ze popolnoma pozabile?
Tudi meni se je to zgodilo, zdaj ravno ne vem ali sem zaljubljena ampak me privlaci on in ze sama misel nanj. Privlaci me tudi to da je starejsi od mene, dobro situiran, skratka vse…
Mozno je res da gre za trenutek norosti, ampak vseeno me zanimajo izkusnje tistih, ki so to ze dale cez.
Nisem imela nobenih tezav, enostavno na pregledu ko sem bila se mi je zazdel simpaticen in privlacen. 🙂 In zdaj vsake toliko pomislim nanj. Vem pa tudi da so tu sanse za bilo kaj na nuli. 🙂
Problem z ginekologi je ta, da jih tako redko vidiš.
Vsaj jaz sem jih videla v glavnem med nosečnostjo (ko ti itak ne gredo moški po glavi) in vsake
par let na rednih pregledih (ja, vem, tle sem šlampasta).
Je pa to podoben fenomen, kot zaljubljenost v zobarja, se mi zdi….pri obeh je skupen tisti občutek
nemoči, ko se uležeš nazaj in se moraš prepustiti “na milost in nemilost”….
Jaz tega občutka zelo ne maram, torej tudi zaljubljenosti ne čutim…ne v enem, ne v drugem primeru.
Nič ni narobe s tabo, saj gre za zelo pogosto fantazijo pri ženskah, ki že daljše časovno obdobje (včasih tudi leta) niso čutile moških dotikov na svoji koži, še pogosteje pa je to avtomehanik, vodovodar ali zidar. Torej gre za tipično simptomatiko pri MON-ovkah, ki pa na srečo resneje ne ogroža vašega zdravja, tako da si lahko oddahneš. :)))
Predvsem zaradi zadnjega stavka. Se ti ne zdi primitiven?[/quote]
Niti ne. Povedala sem kot mislim, brez olepšav:).[/quote]
No, saj – svašta.
V bistvu me preseneča, da se obremenjuješ s tem, kaj bodo rekli drugi.
No, saj – svašta.
V bistvu me preseneča, da se obremenjuješ s tem, kaj bodo rekli drugi.[/quote]
Saj se ne, ravno zato napišem, kar se mi utrne. Me je pa zanimalo, kaj konkretno se ti je zdelo najbolj moteče.[/quote]
To, da čeprav se menda ne oziraš na mnenja drugih, nekomu gladko svetuješ, naj o neki (pravzaprav precej pogosti) zadevi raje molči, ker jo bodo [drugi ljudje] imeli za noro. Ne gre mi skupaj, pa če se na glavo postavim. But that’s just me…
Forum je zaprt za komentiranje.