Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaljubljena v napačnega

zaljubljena v napačnega

Zdravo,

Moj problem je ta, da sem mati 2 otrok, vendar sem zaljubljena v sodelavca, ki pa že ima svojo izbranko….
Sicer je med nama neka vez, jaz bi želela da bi bilo kaj več, nisem pa prepričana, če se on samo malo ne zajebava oz. ne vem sprobava mene…. Vse je ok heci, kavice…. vse super, ko pa sva sama nastane tišina, meni od zaljubljenosti zmanjka tem, oz. nakladam kar nekaj brezveze, on pa je ponavadi tudi čisto tiho.. in še ko imava priložnost, da bi se npr. vsedla skupaj, se vsedeva vsaj pol metra narazen, kod da bi se bala en drugega….
Teme niti slučajno ne upam odpret, tko da čakam, da bo on naredil prvi korak, vendar se mi zdi da se bom še načakala, oz. da tega koraka ne bo….
Hvala ker ste me brale in za koristne nasvete…

Kot prvo, zakaj praviš da je problem, ker si mati???? Wtf, kakšne trosiš.

Kot drugo, misliš da se človek ne more večkrat zaljubiti v lajfu in da ima ta zaljubljenost tudi fazo, ki se ji reče “me je minilo”? Se zaljubljamo, odljubljamo in spet zaljubljamo. To so tisti prijetni, hecni metuljčki, ki ti popestrijo dan, mesec, leto. Ampak ti zdaj nekaj bluziš in izsiljuješ od moškega. Pozabi nanj. On niti približno ne razmišlja podobno kot ti. On je res pravi sodelavec in je prijazen.

Ti se pa še naprej zaljubljaj, ampak vedi, da je to mladostniška norost, ki te bo spremljala tudi na stara leta. S tem ni nič narobe, dokler se zavedaš, da je zaljubljenost iluzija, ki mine:).

Goldfish…
Vsekakor sem se čudno izrazila se opravičujem….
Otroci niso moj problem pri tej zadevi, samo vrstni red sem res malo čudno napisala….
Problem je zaljubljenost, otroci pa so prisotni…..in so moji sončki niso problem:)

Ni težava v tem, da si mati, ampak v tem da ima(?) izbranko.
Vse ostalo je le brezvezno nakladanje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pusti ga pri miru, on ima svojo žensko. Če se pogovarja s tabo, to še ne pomeni, da ima namen pustiti svojo izbranko.

Pa še to – kako si lahko prepričana, da on svoje ženske ne ljubi, ali pa ti je čisto vseeno, samo da se tebi izpolni želja?

Prijaznost še ni znak za intimno naklonjenost!

Bravo, en Tip.

Tip se malo heca s tabo, mogoče celo flirta, da vam hitreje mine čas v službi in je celo taka stvar kot je služba zabavna, ti pa sanjaš sanje, ker te doma nihče? ne čaka in si namišljaš zgodbice kako bi če bi in se spravljaš v ibrture, da ti bo mašinco razneslo od pretiranih obratov….. 🙂
Daj spusti gas, ustavi konje in najdi nekaj kar bo vsaj za silo užitno in ne kvari sreče drugim zaradi lasnih sanjarjenj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ave enTip 🙂

Ave je rimski pozdrav!

vem… naj živi enTip. Si zdaj zadovoljena? 🙂

Gotovo je med vama neka vez, neka odbojna sila vaju vleče narazen, tako da nič bat. Pusti, da ognji dogorijo, nič nalagat polenčkov, pa bo…

To me spominja na naju, ko sva bila še mlada :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close