Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaljubljena v mlajšega

zaljubljena v mlajšega

Ženska je vprašala nas za mnenje,kakšne so to grde besede???? KARMEN 2, ali misliš,da zaradi tvojih grdih besed ne bo šla z njim? verjetno ti v sebi čutiš prasico pa misliš,da smo vse take…….

Lotti draga, ti ga kar naskoči, okleni se ga z vsemi štirimi! Čez nekaj mesecev, ko boš zafurala svojo družino in svoj lajf, ko boš prizadela ljudi, ki jih nebi smela prizadeti nikoli v življenju, ko se te bo tvoj vroči žrebec naveličal in odkrižal, takrat pa le pridi spet na forum jokat. Saj veš, da ti bomo v oporo in tolažbo. Pa še mi se bomo bol počutl, ko bomo vidl, da obstajajo na svetu tudi večji kreteni od nas.

se strinjam z gornjim postom!

G’d UUUUUP!!! Word UUUUP!!!
Kaj nej še rečem? Grim Fandango svaka čast, tvoj post je res true za razliko od prevarantske pravljice od lotti!
Itak pa tko kot je Grim Fandango napisu, samo še z drugimi besedami – Sve Se Vrati, Sve Se Plati!!

RokDakirba

Res je in na srečo ali žalost, velja za oba spola- tu smo pa popolnoma enakovredni !

P.S.
A JE TOLE ZDEJ FORUM SVEŽE ZALJUBLJENIH , OŽENJENIH BEJB ?

no sam prašam !

Kakšno moraliziranje!!!
Jaz pa vsem moralistom želim, da se jim dogodi to, kar najbolj obsojajo.

hehe ni še konec zafrustriranih, neizživetih, nezrelih, brezvestnih, hudobnih osebkov…

Žes51, tvojega zgornjega stavka nikar ne izgovarjaj naglas, lahko te zadane strela…

žes51 napisal:

> Ne vem no,…jaz mulcem oziroma nevezanim moškim ne verjamem
> preveč.
> Kaj pa če ti bo delal probleme, ko boš hotela prekiniti
> razmerje? Če te bo izsiljeval, da bo povedal možu? Kaj
> če….??
> Dobra si da si tako upaš.

žes51 napisal:

>Kakšno moraliziranje!!!
>Jaz pa vsem moralistom želim, da se jim dogodi to, kar najbolj obsojajo.

OOOPAAAAA!!!!! Tule se pa oglaša potencialna prešuštnica. Ampak očitno nimaš dovolj jajc da bi se skurbala. Sreča da ti vsaj gofla dobr laufa.

aahahahaha, KAAAAAJLAAAAAA!!!

Jajca imam samo v hladilniku, vidva pa še tam ne!!!!!

Kmal jih pa ne boš mela samo v hladilniku ampak še kje drugje če boš nadaljevala v tej smeri…

Ja! In to una iz hladilnika!

RokDaKirba, prosim moderiraj besede! Ne poznava se in ne vem zakaj se zatikaš v moje izjave!!

No, no, TI se zatikaš v njegove izjave! Pa ne samo to! Zatikaš se tudi v njegovo osebno mišljenje in mu zato, ker ga je izrazil še želiš vse najslabše v njegovem zasebnem življenju!!! Si pa upaš!!!!!

In ponovno… KAAAAAJLAAAAAAAA!!! hehehehe

Nisem se zatikala v NJEGOVO mišljenje, ampak nasplošno vseh, ki so moralizirali v tej temi.
Mislim, da ljudje radi udrihamo po drugih in jih predalčkamo, ne vemo pa kakšno življenje dejansko imajo in zakaj ravnajo tako kot ravnajo!
In ponavadi je neko “pravilo” da kar obsojaš, to tudi postaneš!
Ali po domače; zarečenega kruha se največ poje.
No, in samo to sem hotela napisati.
Pa lep večer še naprej vama želim.

žes51 napisal:
>Jajca imam samo v hladilniku, vidva pa še tam ne!!!!!

žes51 napisal:

> RokDaKirba, prosim moderiraj besede! Ne poznava se in ne vem
> zakaj se zatikaš v moje izjave!!

Sorčy, ampak zatikala si se v njegovo mišljenje, pa še v mojega zraven. Zakaj se obračaš po vetru?

TI LOTTI, A LOHK SAM VPRAŠAM, V KATERI DRUŽBI DELAŠ? ALI SAMO S ČIM SE UKVARJAJO V TVOJI DRUŽBI?

SAM UPRAŠAM.

hm, ste mi dali mislit, resno. Morda sem res prasica, neodgovorna in ne vem kaj še vse. Morda. Pa saj tudi meni dela glava in poskušam ravnati razumsko. Tudi mene žre sto na uro in mi je bilo prvič hudo priti domov. Drugič pa še bolj. In ker v končni fazi to ne pelje nikamor, sem zadevo prekinila. Jaaaaaa, ne morte verjet, tudi prasica razmišlja in še kaj dobrega naredi. Mogoče so me zganili vaši posti, mogoče pa očke mojega moža, ki me je vdno veselo pogledal, ko sem prišla domov. Ne, ne izplača se. raje se potrudim in vso energijo posvetim možu, pa morda še pride tista strast in ljubezen. No, vseeno hvala za misli, podporo…

lep dan. lotka

Bravo lotti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, da so bili vsi nasveti vseeno dobronamerni ali jih pa tako vzemi!

Za možička se pa potrudi – se bo splačalo !

lp

Tudi ti si najbrž,saj očitno soglašaš z življenjskim stilom od “Lotti”

pa si povedala svojemu možu,da si ga varala??? kako se boš počutila,ko bo on tebe?? upam,da ti bo vrnil!!!!!

Strinjam se z tistimi tukaj,ki te ženske “Lotti” niste podprli……tudi jaz ji želim,da ji mož udarec prevare vrne.Upam,da ima vsaj poguma,da mu prizna.Dostojanstva itak nima,da se je kar dol dajala poleg svojega živega moža!
Lep pozdrav vsem!

Pa kaj se se zdaj vsipale na punco, ko je prišla k pameti? Ne, to pa ni lepo in to niso dobronamerni odgovori.

Moje mnenje je, da kdor že naredi neumnost, naj bo tudi potem junak in breme slabe vesti nosi sam. “Priznanje” partnerju ni nič drugega kot prelaganje svojega bremena na njega. On bo razmišljal, kaj je naredil narobe, on se bo grizel… Le zakaj? Če ni bilo odkritosti takrat, ko je bil čas zanjo, je treba pač tudi zdaj stisniti zobe in obdržati zase.

Res je najbolje imeti razmerje (ce sploh) porocen/porocena, sta vsaj oba tiho….ampak zal, srce ne izbira…
Bodita pametna in spretna kar se da. Kar ne ves ne boli. Ce pa si sposobna skrivat in cez to it, pa sama najbolje ves.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close