zaljubljena v mlajšega
Ohhhhhhh, moram vam povedati, da me je totalno zmešal in obnorel mlajši sodelavec. Jaz 28, on 22, jaz poročena, z otrokom, on samski…Ja, ja, saj vem, ampak meni je tako všeč, njegovi pogledi, dotiki, poljubi….noro. Ves čas hrepenim po njem in ga želim čim prej videti, ga spet občutiti…Uf, pa kaj je to? Pomlad? Morda, samo sva si pa že dobre pol leta, sedaj pa je vse popustilo in…joj, božanski je. Res se počutim kot totalno zmešana najstnica, morala pa bi biti odgovorna mama in žena. Oh, ko pa srček in hormončki delajo čisto po svoje…
Ohjoj, ti poročena, všeč ti je pa toliko mlajši…. Not good. Pozabi kolikor se da hitro na njega in raje misli na svoj zakon, otroka in na to zakaj si se sploh poročila – verjetno si že imela dober vzrok. Eno je torej ljubiti, drugo je pa kratkotrajna strast, zaljubljenost, ki pa mine tako hitro kot je prišla. To je sicer zelo lepo, ampak za trden odnos pa so potrebna globlja čustva. Kaj pa vajin odnos z možem? Je vse uredu? Kar se pa tega mlajšega tiče: pri teh letih od večine fantov ne moreš pričakovat nič resnega. Pa tega tudi ne poskušaj. Če je vajin odnos z možem dober, moraš takoj pozabit na kakršnokoli avanturo, ker ti bo samo žal, žal, žal. Razen, če ti je tako vseeno, potem ne smeš bit preveč jezna, če si bo tud mož nekoč to omislil…
no no kaj so to za ene besede karmen2, vsak počne to kar mu paše, verjetno se punca ni dovolj znorela ko je bila mlajša, sicer bo sigurno kdaj bog poskrbel, da bo za to kaznovana, ampak zato še ni prasica.
Sicer pa nikol ne veš, kaj še tebe čaka, mogoče se boš tudi ti zaljubila, ko boš imela družino never know!
Forum je zaprt za komentiranje.