Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljena v bivšega?

Zaljubljena v bivšega?

Po veliko letih zakona sem spet srečala bivšega fanta. Odkrila sva, da se še vedno privlačiva kot sva se včasih. Najprej kavice, čveki….potem se je zgodil seks. Da bi bil seks fenomenalen ne morem reči, je doma bistveno bolje. Pravzaprav je pri bivšem vse slabše od mojega moža, s tem mislim stanje denarnice in materialnih dobrin. Sam fizični izgled je nekje enak od obeh.

In bolj kot si dopovedujem…delam z glavo, bolj imam zmešana čustva. Stokrat na dan pogledam pošto, preverim telefon in si želim, da bi me poklical. Če ni nič od tega postanem žalostna in si v glavi delam različne scenarije kaj bi bilo lahko narobe. Premlevam besede, premlevam izraze na njegovem obrazu. Ko me pokliče se mi smeji kar samo… A je to zaljubljenost?

da te ni sram

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

To ni zaljubljenost, ampak obsesivno kompulzivna motnja. Stopi do psihiatra, da ti predpiše primerne medikamente.

Čim več najboljšega seksa ti želim.Ko bo pa tvoj mož nekega dne izvedel za tvoje skoke čez plot,takrat bo pa nevihta.Potem boš pa tule jokala in spraševala kaj naj storiš.

Te muči čredni nagon?

Tole je bilo pa tako lepo prebrati, si mu že nabrala zvončke ali pa morda trobentice?
Ti kar nadaljuj tako, konec koncev prihaja pomlad in, če se lahko ptički gonijo zakaj bi bila ti izjema…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ja, upajmo, da bo mož zvedel, da bo pravici zadoščeno in da bo čim bolj trpela

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

zakaj že je bivši?

Jebiga …. tako ti je….. življenje….. Ženske ste pač čudo zemeljsko….. Ampak brez vas ne gre….. Tista najstniška ljubezen ostane v ženski glavi do konec življenja….. Đabe ženski model, moški, partner, ki jo mazi i pazi…, ker večinoma žensk se itak iz kalkulacije in matematike dolgoročno veže. Seveda pa obstajajo tudi pozitivne izjeme….ampak so redke.

Bivši je postal izključno zaradi nestrinjanja mojih staršev. Razlog…je druge vere kot jaz. Pa še starejši od mene je bil 10 let.

Zakaj si pa tako privoščljiv? Saj ne veš zakaj punca čuti tako kot čuti…, ne sodi ker ti bo lahko hitro sojeno.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mislim, kakšno nakladanje. Kot da bi imeli starši kaj pri tem, kako si izbiramo partnerje.

Poglej, če živiš doma…si star šestnajst let…in ti starši dovolijo izhode le do 10 zvečer, mislim, da se nimaš kaj dosti pritoževati. Je pa ostalo čustvo nekje v meni vsa ta desetletja…

Hja, čustva in razum niso vedno skladni. Je res nelogično, če je mož v vseh pogledih boljši, ampak čustva so svoja kategorija. Po moje je tu težava v rutini in želji po akciji, kaj pa vem. Poznam primere sicer zgolj moških, ki so varali svoje žene, da so si za ljubico izbrali gršo, manj izobraženo, in še kakšno z zanič službo (trgovka, natakarica in podobno).

Ne vem, kaj te vleče k bivšemu, še celo za sex praviš, da je slabši kot doma. Po moje si podvržena adrenalinu in se ti dopade, ko se spet dogaja nekaj divjega v tvojem lajfu.

To ni zaljubljenost, le strast in to. Ce bos pustila svojega zaradi bivsega, bos naredila hudo napako. Ko je enkrat konec, naj bo konec. Po koncu ni vec nic tako, kot je bilo. Verjetno je tudi bil razlog za ta konec?

ker je grešila

ma jaz ti še do 7 zvečer ne bi dovolil

Zakaj si pa tako privoščljiv? Saj ne veš zakaj punca čuti tako kot čuti…, ne sodi ker ti bo lahko hitro sojeno.[/quote]

Vara moža, se tebi mogoče zdi to prav?

Bolje, da moža pusti, kot da ga vara. Tudi med možem in njo po prevari ne bo več tako, kot je bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close