Zaljubljena v bivšega?
Po veliko letih zakona sem spet srečala bivšega fanta. Odkrila sva, da se še vedno privlačiva kot sva se včasih. Najprej kavice, čveki….potem se je zgodil seks. Da bi bil seks fenomenalen ne morem reči, je doma bistveno bolje. Pravzaprav je pri bivšem vse slabše od mojega moža, s tem mislim stanje denarnice in materialnih dobrin. Sam fizični izgled je nekje enak od obeh.
In bolj kot si dopovedujem…delam z glavo, bolj imam zmešana čustva. Stokrat na dan pogledam pošto, preverim telefon in si želim, da bi me poklical. Če ni nič od tega postanem žalostna in si v glavi delam različne scenarije kaj bi bilo lahko narobe. Premlevam besede, premlevam izraze na njegovem obrazu. Ko me pokliče se mi smeji kar samo… A je to zaljubljenost?
Jebiga …. tako ti je….. življenje….. Ženske ste pač čudo zemeljsko….. Ampak brez vas ne gre….. Tista najstniška ljubezen ostane v ženski glavi do konec življenja….. Đabe ženski model, moški, partner, ki jo mazi i pazi…, ker večinoma žensk se itak iz kalkulacije in matematike dolgoročno veže. Seveda pa obstajajo tudi pozitivne izjeme….ampak so redke.
Hja, čustva in razum niso vedno skladni. Je res nelogično, če je mož v vseh pogledih boljši, ampak čustva so svoja kategorija. Po moje je tu težava v rutini in želji po akciji, kaj pa vem. Poznam primere sicer zgolj moških, ki so varali svoje žene, da so si za ljubico izbrali gršo, manj izobraženo, in še kakšno z zanič službo (trgovka, natakarica in podobno).
Forum je zaprt za komentiranje.