Zaljubljen v žensko, za katero sem izvedel, da je lajdra
Kokoši, 25.12.2021 ob 22:22
BTDT nepr., 25.12.2021 ob 22:13
Cepec.
Tih bod ti, ki sploh ženske še imel nisi. To ni tema za take kot si ti! Pejd z Excellom na pivo. Ali pa ti naj MATJAZKO pokaže svojo zbirko ženskega spodnjega perila in ženske lasulje.
In ti praviš, da te nekateri ljudje tu zasledujejo in napadajo.
Sebe poglej!!!
uničen moški, 25.12.2021 ob 22:10
Sem poročen, oče dveh otrok, se imam za dobrega moža in očeta, a stvar se je zakomplicirala, ker sem se zaljubil v drugo žensko. Res noro zaljubil. Tako kot še v svojo ženo nisem bil zaljubljen. Ampak ta ženska za katero sem misli, da je ženska mojega življenja sem izvedel nedavno, da seksa z več moškimi. To me je uničilo. Najprej nisem verjel potem sem jo napadel in jo zapustil ampak sem se potem spet vrnil k njej, ker brez nje ne morem. Nikoli si nisem mislil, da me bo lahko ženska tako uničila. Prej sem bil normalen in svoje žene nisem nikoli prevaral. Prekleta lajdra me je uročila.
Moški, ki sedi na dveh stolih in se ima za moralnega in zvestega ženi, je navaden slabič. Nikakor dober mož in oče – le tolaži se s fejkom, avtor 🙂 Ti misliš s taspodnjo glavo.
A ločil se pa pošteno ne bi? rabiš fasado za javnost, za tvojo mamico in ateka, za sorodnike, pa sosede, da bodo še naprej govorili, kako fejst in moralna družina ste ?- Imaš doma ženo in familijo, za izven sten samo za fasado za javnost, kako si “dober oče in mož” ? Pfej, sram te bodi.
Avtor, sicer ti verjamem ,da si poročen. Definitivno pa nimaš ljubice. Pa katerega bi marala takega gnoja kot si ti? Nobena. Žena je bila očitno slepa, da te je vzela, zato ti pa seksa ne da. Posledično se sliniš po drugih, ki te pa tudi zavračajo. Fantaziraš pa lahko. Pa saj si lahko iz snega narediš eno luknjo pa tja notri tiča vtikaš.
Če dobro pomisliš, a ti ta tvoja ljubica ne dela enako kot ti tvoji ženi?! Torej tvoja ljubica je lajdra, kaj si pa ti?!
Veš, ti si isti kot mama, ki pravi:
Moja hči ima čudovitega moža, vse ji pomaga, tudi skuha, zlika, pomije, posesa …
Moj sin ima pa eno leno žensko, ji mora včasih tudi skuhati, zlikati, pomiti, posesati ..
A res misliš, da je opravičilo, da poskrbiš za ženo in za otroke?!
Včasih se zakon Kar seješ to žanješ takoj realizira … no, pri tebi se je. Ampak kot vidim ni upanja zate, ti se še vračaš k njej. Ampak imaš, kar si očitno zaslužiš.
Žal zapisano ne gre skupaj.
Če imaš rad družino potem ne iščeš zabave izven nje in me zanima, kaj te je pripeljalo do tega, da si prevaral ženo?
Ljubica, ki je samska pa tudi ima razlog (prevarana/varanje/kaj drugega) zakaj ji je tako trenutno bolje in če si kakšen dan popestri z moško družbo naj samo uživa. Ko bo našla pravega, dodatne zabave ne bo več potrebovala.
Bilo bi lepo, če bi svoj zapis še malo razširi z razlogi, ki so te pripeljali do tega, da ti je druga zmešala glavo. Mogoče pa ob tem, ko zapišeš razloge najdeš še moč, da jih začneš razreševati in poiščeš v svoji ženi tisto kar si našel pri ljubici.
Damn! Pišeš pa kot, da si najstnik resno. Upam, da ne boš ženi kakšnega std prinesel od te tvoje lajdre, ki te je uročila. Itak prov dolgo ko tole izve, kar bo slej kot prej, ne bo več tvoja žena pa še otroke ti bo vzela in zahtevala preživnino pa boš imel potem veliko časa, da te lajdra še bolj zmeša.
Spoštovani gospod. Verjamem, da ste ob tej ženski doživeli nekaj novega in privlačnega, saj je zakonsko zivljenje z otroci nekaj, kar ni romantika samo po sebi, temvec predvsem odgovornost in zahteva nenehno delo, da bi odnos bil kakovosten. Gospodična v tem smislu postane nek pobeg iz rutine, odgovornosti in je tam kemija, ki ne dopusca realnega uvida v objektivno. Prizadelo vas je, ko ste ugotovili, da niste edini. Gospodična se pac ne ceni in zato ne ceni ne vas, ne drugih moskih. Po drugi strani, ona nima odgovornosti do lastne družine. Vi pa poskušajte sprejeti dejstvo, da so vase okoliscine drugacne in se pogovorite z zeno, na kaksen nacin bi lahko v vajinem odnosu pridobili nazaj to vibrantnost, ki se je prebudila tam zunaj. To je lahko izhodisce za prenovo obstojecih odnosov. Zelim vam, da bi lahko v svojem odnosu doziveli spoštovanje, pripadnost, ljubezen in privlacnost. To zahteva tudi cas, trud in pogovor. Pa srečno!
Torej dragi gospod, najprej izklopi čustva in na to svojo ljubico glej zgolj kot na adrenalinsko popestritev, pogovorita se o Std in zaščiti. Uživaj, napokaj jo tu pa tam, a se ne naveži saj za vsako tako pride nova, strast se umiri slej ko prej.
Najpomebneje pa je da ostaneš dober miž, poskrbiš za otroke se z njimi igraš jim daš svoj čas sajbodo še prehitro odrasli, ravno tako posvečaj čas ženi jo razvajaj… pocartaj. To ti je sidro in smisel obstoja.
Ljubic oz. žensk ki se ne cenijo, imajo slabo samopodobo ipd… je malo morje in verjemi, da boš lahko še izbiral za svojo postransko zabavo med njimi, bodi sproščen, pozoren, sočuten… Pa happy hunting želim in kot pravijo živi se enkrat.
Forum je zaprt za komentiranje.