zaljubljen v 15 let mlajšo
Ona 18, jaz 33. Spoznala sva se preko nekih znancev. Za svoja leta je zelo zrela, malo pa tudi nagajiva, kar mi je všeč 🙂 Vem, da mi čustva vrača.
Mislite, da bi taka zveza šla? In NIMAM JE NAMENA IZKORISTIT AMPAK BI JO IMEL ZA RESNO PUNCO!
Imam svoje stanovanje tako, da mi ne bo kdo rekel da sem mamin sinek, ki si ni sposoben najti punce enako stare. Takoj, ko sem lahko, sem odšel od doma, prej mi nekako ni bilo do zveze. Ne vem, nisem čutil potrebe pa tudi otrok/družine še ne mislim imet kmalu, kar je v popolnem nasprotju z mojimi vrstnicami…
Mislite, da bi šlo?
Spoštovana gospodična, kako lahko najdete naslado in smisel v tem, da nam vsak dan postrežete z novo zgodbico z namišljenim hipotetičnim problemom pod nikom X? Ni to početje malo v navzkrižju z zdravo pametjo?
Raje v “akcijo za moškimi”, kot pa sedenje za računalnikom in pisanje hipotetičnih zgodbic, ker potem res mislim, da ne bo šlo, tudi z vazelinom ne, ker počasi zakrnijo… 🙂
V čem bi pa lahko bil problem? On je zaljubljen vanjo, ona mu čustva vrača. Če so metuljčki (oksitocin) na sceni, se pa ja ne greš preštevanja številk…
Je pa res, da marsikdo v zaljubljenosti sploh ne zna uživati, ker si že vnaprej beli glavo z vprašanji, dvomi, strahovi, lastnimi predstavami in pričakovanji.
Spoštovana gospodična, kako lahko najdete naslado in smisel v tem, da nam vsak dan postrežete z novo zgodbico z namišljenim hipotetičnim problemom pod nikom X? Ni to početje malo v navzkrižju z zdravo pametjo?
Raje v “akcijo za moškimi”, kot pa sedenje za računalnikom in pisanje hipotetičnih zgodbic, ker potem res mislim, da ne bo šlo, tudi z vazelinom ne, ker počasi zakrnijo… :)[/quote]
Matjažko včeraj je objavila dve novi temi v roku par minut pod ženskim nikom. Zanimivo, da objavlja tudi pod moškim nikom :))))
Raje v “akcijo za moškimi”, kot pa sedenje za računalnikom in pisanje hipotetičnih zgodbic, ker potem res mislim, da ne bo šlo, tudi z vazelinom ne, ker počasi zakrnijo… :)[/quote]
Jaz mislim, da se nekdo trudi, da pride skozi tvoj filtrirni sistem izmišljotin. Lahko bi to razumel tudi kot flirtanje. :))
So pravila tudi v ljubezni, in sicer ni dobro imeti nekoga, ki precej odstopa v izobrazbenem ali finančnem smislu (v primerjavi s tabo), ker se prej ali slej pokažejo razlike in kompleksi.[/quote]
Parckanje podobnih je najlazje. Sploh povprecnih. Zivi se iz meseca v mesec, trosi se dokler se ima, in to je to. Vse drugo je kriz. Tak ali drugacen.
So pravila tudi v ljubezni, in sicer ni dobro imeti nekoga, ki precej odstopa v izobrazbenem ali finančnem smislu (v primerjavi s tabo), ker se prej ali slej pokažejo razlike in kompleksi.[/quote]
Seveda so v ljubezni pravila. So pa ta pravila večinoma določena v našem nezavednem delu, zato se jih sploh ne zavedamo.
Razen takšnih, bolj postranskih pravil, kot je izobrazba, pa plača…:)
To je preračunljivost in niti blizu ljubezni. Ljubezen ne izbira rase, starosti, materialnega stanja, izobrazbe. Ko se zaljubiš se pač zaljubiš…
To je preračunljivost in niti blizu ljubezni. Ljubezen ne izbira rase, starosti, materialnega stanja, izobrazbe. Ko se zaljubiš se pač zaljubiš…[/quote]
Zaljubiš pa se ne v slučajno neko osebo, ki je šla mimo tebe, ampak v točno določeno, ki ima točno določene lastnosti, ki sovpadajo s tvojimi prepričanji.
To je preračunljivost in niti blizu ljubezni. Ljubezen ne izbira rase, starosti, materialnega stanja, izobrazbe. Ko se zaljubiš se pač zaljubiš…[/quote]
Zaljubiš pa se ne v slučajno neko osebo, ki je šla mimo tebe, ampak v točno določeno, ki ima točno določene lastnosti, ki sovpadajo s tvojimi prepričanji.[/quote]
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.