Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen sem prostitutko!

Zaljubljen sem prostitutko!

Od fuka zmatrana ??????? ta je pa dobra !!!![/quote]

Poznam eno, ki je to delala in sta bila s svojim tipom zmenjena, da lahko to dela. Hodila je v eno najeto stanovanje, kjer so cel dan sprejemale stranke. Zvečer ko je prišla h tipu, pa ni mogla biti več z njim, ker je imela vsega poln kufer in je hotela samo še spat. Imela sta denar, ampak sta se kmalu razšla. Ne vem, zakaj misliš da od tega ne bi mogla biti zmatrana. Seveda je, ker ji to izpije energijo. Če seksaš z nekom ki ga imaš rad, se spočiješ, napolniš z energijo, če pa kar z enimi tipi, pa ful divje, pa vulgarno,… potem pa se valjda izmučijo.[/quote]
Tebi se glih ne sanja kako te stvari potekajo kajne ???? opisuješ profesionalko in še to zelooooo pretirano , poleg tega sex pri profesionalki NE poteka divje ( bo treba prebrat kakšno knjigo )
ravno tako ne sprejema stranke serijsko , morda 2-3 dnevno pa še to je veliko, ne mešaj prostitutke pred mnogimi leti z današnjimi .
Kolikor sem prebral sta se dve tukaj gor že spustili v to, ampak zaradi popravka financ in jima to ni osnovno opravilo, to pa je razlika med profesionalko in občasno prostitutko iz ekonomskega razloga, profesionalka NE izbira klijentov in k njej gre lahko vsak , ki je pripravljen plačati.
Te druge po večini študentke in gospodinje pa niso klasične prostitutke, svoje stranke izbirajo in ne sprejmejo ravno vsakega, poleg tega je cena pri njih višja in stranka nima občutka, da je prišel k kurbi .
Kot sem rekel, bo treba prebrat kakšno knjigo okoli te zadeve , recimo Nimfomanka ni slaba knjiga , pa kakšen časopisni članek od Maxa Modica , ki spremlja to dogajanje na slovenskem prostoru, presenečena boš koliko gospodinj in študentk se postransko ukvarja s tem poslom , neprofesionalno seveda, 1 do 2 stranke tedensko je max. in to po njihovi izbiri !

Življenje je kruto. Bi imel pa vprašanje za gospo, ki je imela to izkušnjo. Ne kritiziram.

Vidim, da si poznavalec 😉 Oprosti, ne mislim več pametovat glede tega. Ampak vseeno vztrajam, da se zaradi golega preživetja pri nas ni treba nikomur prodajat. Z malo iznajdljivosti se da dobit dovolj financ in dobrin za solidno preživetje. Ta zgoraj pa piše, da je izobražena in da ni dobila službe. Ja morda, če pa je na razgovorih samo jamrala, da nima delovnih izkušenj, namesto da bi rekla, da je prostovoljno pomagala sosedom bajto zidat, na primer. Itak, da ne bo noben vzel v službo ene koke, ki se ne zna tržit. Tržit mislim, ne pa se prodajat 🙂 Iz faksov prihajajo funkcionalno nepismene, ne znajo ene vloge za službo napisat, da bi noter poudarile svoje spretnosti in znanje. Sam znajo jamrat, kako da nimajo niti enega meseca delovne dobe v knjižici. Kaka knjižica, to je itak že zdavnaj off. Danes itak skoraj noben študent nima drugih delovnih izkušenj kot prek študentskega servisa, ali pa na črno. Pa povej to na razgovoru, ljuba duša, da si eni sosedi dve leti mulca čuvala, pa da si ga naučila brat pa pisat, pa igrat flavto in iz tega se bo videlo, da si pridna delovna potrpežljiva in da ne vržeš puške v koruzo. Povej na razgovoru, da si limala etikete v firmi dve leti in vstajala ob petih zjutraj. Bodo videli, da nisi lena rit, ki zna samo doma pred televizorjem sedet.
Morda pa take novopečene diplomantke mislijo, da bodo takoj neke šefice oddelkov, preden bodo šle za kako leto za blagajno čičat.
No, da ne bomo šli preveč v off topic, se jaz za nekaj časa poslavljam.

Super.

Hotel sem reči, da ženske to počnete od kamene dobe. Ne razumem zakaj bi to imelo negativni prizvok?

pajade…

Naj ti razbijem iluzijo. Prostitucija dandanes ni tako donosen posel, da se v 1 dnevu zvrsti toliko strank. Pojdi brat kako lažjo čtivo, ronka.

Se opravičujem,če bom koga užalila,a tako mislečim ljudem bi odvzela otroke!Kje pa je oče teh otrok?To ni NORMALNO!

Kako si lahko ” zaljubljen ” v osebo, ki jo vsak dan spolno …izrablja po več moških !?

BOLANA JE, raje reci, rabi pomoč, da jo nekdo izvleče iz tega, da ima vsak dan v sebi toliko moških.

Če vam ni jasno, zakaj se mnoge ženske pri nas prostituirajo, si oglejte ta film

[youtube]P7z0GRCAYjo[/youtube]

a si ti zblojena.če ti nočeš seksat pol celi svet ne rabi.a pomisliš,da mogoče kateri paše menjat vsak dan nekaj moških.
se pravi,če ni po tvoje pol je treba vsakega,ki ni neumen kot ti.ubit.
kar šparaj svojo luknjo sam mislim,da ni navala nanjo.
jebemo res ste ene babe zblojene in ne vidite prsta pred nosom.pol ni čudno da vaši dedci iščejo pare naokrog.sestradani so na totalno od takih bab,ki jih imajo.
če ima kurba prometa to pomeni,da so zakoni polomija.
jaz in moja sva prijavljena na kar nekaj portalih za seks srečanja in na tisoče poročenih moških se slini ,da bi seksali v troje.
kar zamislite se klerikalke.zakon vam gre cu grunt slej ko prej.zakon brez hardcore seksa ne traja dolgo.
in tega vi ne znate nutit,ker seksate po pravilih.fukat date edino,ko vidite,da vaš moški zasluži ogromno denarja.tisti,ki ga bolj malo,mu je ceneje kamo cipo povaljat kot pa doma babi zdajat tisoče evrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close