zaljubila sem se
nisem bral vseh postov
oba sta polnoletna. zato kako se reče bog žegnaj vajino zvezo in uživajta v vajini ljubezni saj vama ne more nihče nič
če slučajno začne kaj glumiti ravnatelj glede vajine veze pa ga vprašaj samo kako so lahko hodili otroci profesorjev na isto šolo kot delajo njihovi starši, in zakaj takrat ni upošteval zupa
je pa vedno veljalo pravilo me profesorji, do četrtega letnika pusti dijake in dijakinje pri miru, potem pa je lov odprt
in srečno
zdaj je tega že ohoho let, tud jaz sem bil 18 let ona 27, simatija od vsega začetka ko sva se prvič videla, ona tik predporoko, jaz s takratno punco, po enem tednu sva se znašla v postli, hodila skup ven, na koncerte, smučanje,…itd ona seveda nogirala svojega zaročenca, jaz svojo, vse se je pokloplo, razen ene zadeve, da se vse ali prej zve, jaz na zagovor k ravnateljici, čeprav sem se ji samo režal in mi ni mogla nič, no ona je potegnila kratko, odpoved dellovnega razmerja, dolgo časa se ni mogla zaradi tega nikjer zaposliti, ker se pač v sloveniji vse zve, itd…pa je bila izredno dobra učiteljica, strokovnjak na svojem področju, itd, moj nasvet je, počakta da on zaključi šolanje, če se ne gre sam za seks vama ne bo problema, drugače bo pa imel vsaj en uničeno življenej za dolgo časa, in to si predvsem ti učiteljica, ker to so stvari, ki se ne tolerirajo..drugač je, če ima učitelj razmerje z učenko, to je bolj sprejemljivo, na žalost
lp
če te še kaj zanima, ti rade volje povem
Poznam dva primera, kjer se je takole zgodilo. Oh, celo tri. En primer se je kočal tako, da sta skupaj, veza je fenomenalna, imata otroke. Drug primer je šel rakom žvižgat po dveh letih, veza pa je bila sicer nadvse izpolnjujoča, tret primer je bil profesor in učenka, bila je cela frka, ker je bil profesor všeč tudi drugim dekletom so se pojavljale razne grožnje, ta kratko je potegnila ona, on pa je šel brez problema življenje naprej. Namreč, zaradi vsesplošnih pritiskom mu ni želela stati več na poti in ogrožati njegove službe, zato se je šrtvovala in kljub svoji silni ljubezni rekla: Pojdi, dragi, bodi sreče. HALOOOO? Valda se ji je potem scufalo. To je bil tudi edini primer, kjer sta bila skupaj še med šolo. Ostala dva priemra sta naredila tako, da sta se javno izpostavila šele po končani šoli. kar se je dogajalo prej pa pravzaprav nihče ne ve. So govorice, na srečo sta bili obe učiteljici pri ocenjevanju objektivni, tako da ni bilo kakšne frke glede tega.
Vso srečo in veliko mero razuma.
Pa dajte nehat, ve matere koklje s tem otročarjenjem do 30. otrokovega leta in čez. A misliš, da ona posiljuje tega revčka otročka, ki niti ne ve, za kaj gre in ga spolno izkorišča?
Do kdaj se boste slepile, da so vaši otroci nespolna bitja?
19-letnik že krepko seksa, če pa to ne, pa ga vsak dan vsaj enkrat zdrka. Če na učiteljico ne, potem pa na kakšno drugo dobro babo.
Kakšen otrok neki? 19-letniku stoji po 5 ur na dan (ali na noč) v povprečju, če ne več. Položil bi pol vasi, če bi lahko, ti pa jokaš o nekih otrocih. Če si ti baba, ki ji že davno več ni do seksa, govori zase.[/quote]
TA OSEBA NI PRIMERNA ZA UČITELJSKI POKLIC. PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa dajte nehat, ve matere koklje s tem otročarjenjem do 30. otrokovega leta in čez. A misliš, da ona posiljuje tega revčka otročka, ki niti ne ve, za kaj gre in ga spolno izkorišča?
19-letnik že krepko seksa, če pa to ne, pa ga vsak dan vsaj enkrat zdrka. Če na učiteljico ne, potem pa na kakšno drugo dobro babo.
Kakšen otrok neki? 19-letniku stoji po 5 ur na dan (ali na noč) v povprečju, če ne več. Položil bi pol vasi, če bi lahko, ti pa jokaš o nekih otrocih. Če si ti baba, ki ji že davno več ni do seksa, govori zase.[/quote]
TA OSEBA NI PRIMERNA ZA UČITELJSKI POKLIC. PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Zakaj že ne? Ker si ne moreš predstavljati, da bi zavedla tvojega sončka? LOL
TA OSEBA NI PRIMERNA ZA UČITELJSKI POKLIC. PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Ti si potem edino bitje na Zemlji, ki svoj poklic vedno opravi popolno, dobrodošel(a) med grešna in nepopolna bitja…Očitno prihajaš iz kake druge galaksije, iz kakega drugega nam zeeeeeelo odaljenega planeta, nam ga predstaviš, po čem ste boljši od nas? 😀
Na faksu ni to nič takega. Na našem oddelku je bilo kar nekaj takih zvez in en profesor in študentka sta se celo poročila in imata družino.
Na faksu gre to dejansko lažje skozi, ker so študentje vsaj načeloma tretirani kot bolj ‘odrasli’ (koliko je to realno, pustimo, haha).
Tudi sicer smo ga žurali skupaj s prfoksi, hodili na kavo, bili na ti…seveda ne vsi študentje in vedno smo pri študijskih obveznostih znali ohraniti profesionalnost, tako študenti kot profesorji. Ni bilo nikoli nobenih težav.
Se strinjam s predhodniki, absolutno počakaj! Vem, da komaj čakaš, da bi kdo rekel, da je to čist ok, ampak ni. Enostavno preveč tvegaš, hkrati pa je 18-letnik navaden otrok, ki dvomim, da je sposoben imeti resno zvezo. Jaz bi ti celo rekel, da ga pozabi in se daj dol s kom drugim … Čez pol leta pa se daj še z njim, če mu boš takrat (ker bo konec šole) sploh še zanimiva.
Mimogrede, bi pa rad vedel, kaj se bo iz tega izcimilo …
Na neki zabavi ko smo bili skupaj na morju smo imeli ples in sem zadnjo noč zagledal neko zelo lustno punco in sem jo povabil na prvi ples .
Sicer jas star 28 za punco nevem koliko let ima v glavnem čez dva meseca smo šli skupaj na koroško in se usedla pred menoj zelo se mi je smejala .
Vendar čez nekaj let sva doživela resnični ne pozabni teden na zimovanju na Pokljuki me je vsak dan povabila na ples tudi čez dan se je nastavljala meni .
No zdnji večer sva se stiskala in med plesom mie je poslala prvi poljub nežnosti .
Forum je zaprt za komentiranje.