Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubila sem se v ginekologa

Zaljubila sem se v ginekologa

Groza ! Ne boste verjele. Zaljubila sem se v ginekologa, ki me je “vrnil” v življenje. Imela sem ginekološko-porodne težave, prišla urgentno v bolnico, kjer me je omenjeni ginekolog operiral in mi rešil življenje (v resnici).

To ni moj osebni ginekolog, je predstojnik ene izmed bolnic (ne bi bila rada precizna v kateri bolnici je to), ampak zmešal mi je glavo.

Upam, da so to le ženski hormoni in da bo to minilo, ker je res grozno. Doma imam sicer zadeve “poštimane”, ampak kako je to mogoče, da te nekdo tako prevzame.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se zagledale v moškega (seveda pogoj, da niste samske)? Kakor kakšna neumna spomladanska zaljubljenost, ki hitro mine?

Seveda ne bom nikamor forsirala, ker vem, da je to hormonsko pogojena zaljubljenost… Ampak to drugače sploh ni dober občutek… Prav grozen je, res.

Mejte se fajn in čim manj takšnih zaljubljenosti…

Meni je enkrat to ratalo kljub fantu. Ampak sem hitro razmislila kako pa kaj, spoznala, da to nima prihodnosti in pozabila nanj ter se posvetila fantu.

Tudi meni se je zgodilo in sem dobro premislila, ali bom ostala s fantom ali riskirala in probala s tistim, v katerega sem se zagledala. Vsekakor sem ostala s fantom. Bos videla, da cas naredi svoje. Postopoma ga bos pozabila in vse bo ok.

kokica, ti samo poslušaj kio…….

Veš kako je to…..od malega punčke poslušajo pravljice o junakih, ki jih rešijo vsega hudega in pol srečno živijo skupaj do konca svojih dni…..

Tvoja podzavest je registrirala ginekologa kot tvojega rešitelja( kar dejansko je tudi bil) in ti si se “nevede” zaljubila vanj.
Torej??? Hitro nazaj domou!

Uau, a ti tudi!!!! Jaz sem se tudi nekaj časa nazaj zaljubila v svojega gin. A s to razliko, da meni ni rešil življenja. Malo je bilo sicer težav, vendar nič življenjsko nevarnega. Je pa res en smešen občutek: po eni strani se ti full gre tja, po drugi te pa odvrača zdrava pamet!!!Tudi jaz imam doma vse “pošlihtano”, pa me je vseeno mal zvrtelo.
No,pa to še ni vse. Enkrat sva se srečala čisto po naključju, izven ordinacije. Beseda da besedo, pa sva šla na kavo. Začutila sem nevaren teren, v stilu mehkih kolen, pa vse to…Malo mi je bilo sicer čudno, on zdravnik, jaz v bistvu njegova pacientka; halo:kje je zdravniška doktrina, profesionalnost? O.K to samo by the way. Pa je minilo nekaj časa, ko sem spet bila na pregledu. Ker je kmalu za mano zaključil, sva šla še na eno kavo. No, sedaj je bilo že kar očitno…
In tako se je v moji glavi začelo vse vrtet. Vedela sem, da moram bit trezna, saj imam doma krasnega moža, dom…
Pred pol leta sem gin. zamenjala in naredila črto. Malo mi je sicer pasalo tisto ščemenje v trebuhu, a kaj češ, mislim, da je tako bolje.

Tudi jaz imam taksno izkusnjo…mislim ni moj osebni ginekolog..spoznala sem ga cist po nakljucju saj sem sla na pregled pa moje ginekologinje ni bilo..res nevem kako zdaj.zelela bi ga bolje spoznati toda ne vem kako…kar neke ideje mam in fantazije…ali je mozno se sprasujem..

Zakaj ne bi bilo možno. Mislim, zdravniki ponavadi ne šmirajo s svojimi pacientkami. Če si doma iz manjšega kraja, probaj ugotoviti, ali je samski in kje bi ga lahko srečala izven njegove ordinacije.

Jaz sem bolj praktična zato bi si šla takoj kupit jabolka.
Saj veste … eno jabolko na dan odžene zdravnika stran.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa pravijo kaj vse bi moral moški bit in počet, da ženska pade. Od lepih besed, romantike in pihanja na dušo. V resnici pa je treba samo malo pošarit po p… in to je to.

Tipičen primer kaj naredi poročena ženska ko se zaljubi – najprej si dovoli malo ščemenja, ko pa postaja resno pa razmisli in naredi rez, ostane z možem.

In kaj naredi moški – brezglavo se zažene v novo avanturo, pri čemer ni pomombno kako ima doma poštimano. Zato je razlog, da moški pogosteje skočijo čez plort in se tudi lahko v fazi zaljublljenosti in adrenalina ločijo.

[right][left]Tipičen primer kaj naredi poročena ženska ko se zaljubi[/left] – [left]najprej si dovoli malo ščemenja, [/left][left]ko pa postaja resno pa razmisli in [/left]naredi rez, ostane z možem.
In kaj naredi moški – brezglavo [left]se zažene v novo avanturo[/left], [left]pri čemer ni p♂m♀mbn♂ kako[/left] ima doma poštimano. [left]Zato je razlog,[/left] [left]da[/left] moški [left]pogosteje skočijo čez plort … … … [ plot je, ne r.t ][/left] [left]in se [sub]tudi[/sub] [sup]lahko[/sup][/left] v fa[center]zi za[/center]lj[left]… u
b[/left] [left]… … … II … … … [ || !! ?? !¡ ?¿ ♂♀ ♀♂ ¿?][/left][left]je[/left]nosti in adrenalina [left]ločijo[/left].[/right]

..
.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close