Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žaljive napise na konzulat lepil Slovenec

Žaljive napise na konzulat lepil Slovenec

Dobili so umetnika, ki je lepil žaljive napise na konzulatu v Trstu. Gre za slovenskega državljana, starega znanca policije.

Torej gre za SDS posla ?. Ni za rečt dvakrat, da so tudi na koroško poklicali in ‘razkrili’ tajni tabor terorističnega krila Antifa.

Tržaški policisti so danes sporočili nekaj več informacij v zvezi z žaljivimi napisi, ki so se pred približno dvema tednoma pojavili na slovenskem generalnem konzulatu v Trstu. Z ogledom posnetkov videonadzornih kamer in opazovanjem območja so izsledili storilca. Ugotovili so, da je avtor Slovenec. Z napisi, ki so se pojavili večkrat, nekajkrat pa tudi pred samo kvesturo – se je nad slovenske oblasti znesel, ker se je čutil prizadetega, da ga pristojni organi niso podprli, ko se je znašel v osebni stiski. Ne gre torej za morebitno ksenofobno dejanje ali za dejanje, povezano z zgodovinskimi ali ideološkimi razlogi, so sporočili.

Gre za starega znanca policije. Osumljen je žalitev z obteževalnim vzrokom rasne diskriminacije (s sumom tega kaznivega dejanja so takrat uvedli preiskavo).

Za zdaj gre le za predhodno preiskavo, osumljenčevo odgovornost bodo potrjevali v nadaljnjem postopku.

Identitete storilca niso sporočili.

Pa lahko danes komurkoli karkoli verjamete. Saj ja vidite, da eden drugemu podtikajo svoja dejanja in gnusne nakane. Ta novica mi smrdi. Fašisteljni so pogruntali kako se svet vrti, precej časa so rabili in zdaj svoje idiotizme podtikajo kar nam samim. Verjel kdo verjel, jaz ne.

Jaz pa verjamem. Pa saj so tudi slovenske napise na Koroškem uničevali Srbi in ne nemško govoreči Avstrijci.

Odgovor na objavo uporabnika
Filip Warasch, 22.08.2025 ob 18:39

Jaz pa verjamem. Pa saj so tudi slovenske napise na Koroškem uničevali Srbi in ne nemško govoreči Avstrijci.

Enega je dokazano uničil sam Haider, ko se je vanj na mrtvo pijan zaletel z avtom, ker ga je njegov fant varal z mlajšim.

Kdo je bil ta fant (Buam)?

Po mojem je sam Mahnić podtikal grde napise.

najbrž de, 22.08.2025 ob 19:20

Po mojem je sam Mahnić podtikal grde napise.

Možno, ker Žan tudi grdo govori. Njemu bi moral župnik naribati jezik z milom in ga zdrgniti s sirkovo krtačo. In obvezno k spovedi, da dobi pokoro.

A so v Avstriji odkrili, kdo je ukazal poslati fašista na intervecijo?

HAHA 🙂 … SAJ SE JE VEDOLO TO ŽE OD VSEGA ZAČETKA!

HAHA 🙂 … SAJ SE JE VEDELO TO ŽE OD VSEGA ZAČETKA! VSAJ TA NAJBOLJ PAMETNI SMO IN SO VEDELI TO!

In naši neodvisni novinarji niso pisali o tem tako bombastično, kot takrat ko se je to dejanje dogodilo. So kar zamolčali to novico.  Bravo Levaki.

Zakaj rinete v italijane!???

Ja, 23.08.2025 ob 10:22

In naši neodvisni novinarji niso pisali o tem tako bombastično, kot takrat ko se je to dejanje dogodilo. So kar zamolčali to novico.  Bravo Levaki.

Novatv je najbrž objavila novico.

Trlababalan, 23.08.2025 ob 10:37

Novatv je najbrž objavila novico.

Najbrž ne.

Kako prozorno, 22.08.2025 ob 13:24

Torej gre za SDS posla ?. Ni za rečt dvakrat, da so tudi na koroško poklicali in ‘razkrili’ tajni tabor terorističnega krila Antifa.

Leta 1995 so karabinjerji razbili dele cerkve pod Matajurjem, z izgovorom, da tamkajšnji župnik Paskval Gujon in tankajšnji Slovenci tam skrivajo orožje. Čeprav niso našli ničesar, se je Slovence še dolgo smatralo kot teroriste.

In baje so Italijanom namig dali kar naši obveščevalci. Toliko o tem, koliko je naši državi mar za zamejce.

O, pa so! In se hitro sklicevali na mednarodno priznanje njihove politike in protigolobovske gonje. Po njihovi (Trumpovi) logiki je vsaka reklama dobra, četudi škodljiva. Kje pa njih briga za Slovence? Še nikoli jih ni.

SDS se je pripravljen tudi v lastno skledo posrat, samo da mešajo drek, skregajo narod in dokončno razprodajo Slovenijo fašistom, četnikom in ostalim nacistom.

Defekt, 23.08.2025 ob 11:02

O, pa so! In se hitro sklicevali na mednarodno priznanje njihove politike in protigolobovske gonje. Po njihovi (Trumpovi) logiki je vsaka reklama dobra, četudi škodljiva. Kje pa njih briga za Slovence? Še nikoli jih ni.

SDS se je pripravljen tudi v lastno skledo posrat, samo da mešajo drek, skregajo narod in dokončno razprodajo Slovenijo fašistom, četnikom in ostalim nacistom.

Je JJ že izrazil podporo Vučiću, ki se bori proti svobodomiselnim protestnikom, ki zahtevajo pravičnost in ali se je/bo udeležil tudi kakšnega četniškega koncerta 😀 😀 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close