Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zala in Lana, na radiu..

Zala in Lana, na radiu..

No, če bi poslušali, potem bi vedeli da Zala v bistvu sprašuje in ugotavlja kaj to zaena tableta je, ker jo je njen bratec pojedel in zdaj skoz čez balkon lula, ker mu je tko fino. 🙂

Čeprav še nimam otrok, si pa znam predstavljati zvedavost otrok in tale Zala je prou fajn. Tisto o vibratorju nisem slišala, tako da ne morem komentirat.

Skratka, meni se njena vprašanja zdijo čisto naravna za otroka, ki marsikaj najde v stanovanju (ker starši ne znajo dobro skriti) in zraven še kakšno ušpiči. 😉

Najbolj se pa narežim ob odgovorih. Tista o plinu je bla dobra ja, sogovornica je bla carska. Hehehehe

Lp, Petra

http://www.radioena.si/ekipa.php?id=73&lid=2#top

Nic vulgarno.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Jaz tudi nimam volje tega poslušat, a še vedno mislim, da gre za računalniško spremenjene glasove. Seveda pa je čisto možno, da se motim.

Jebi ga, če pa se nimajo s čim postavljat.

Temu se reče: FOUŠIJA!

Mogoče je bila Zala na začetku zabavna, sedaj pa ne več. Vse po istem kopitu – sedaj že kar veš ko enkrat začne, kaj bo vpraševala in kaj bo odgovarjala….

Sem poslušala in tud jaz mislim tko kot merenge, verjetno računalniško spremenjen glas. Čeprav meni je smešno, sem glih kar poslušala in se ene parkrat narežala do solz.

Zala ni noben računalniško spremenjen glas. Je čist realna fletna punčka. In ja, rada jo poslušam!

Se podpišem! Že izpeto.

Na začetku zabavno. Sedaj se mi pa zdi že izkoriščanje otroka v reklamne namene.

finta je v tem, da imajo v studiu povezavo – tel. – zala – moderator…moderator sliši telefonski pogovor, zala sliši moderatorja in osebo, ki jo pokličejo, ta oseba pa sliši le zalo

torej? moderator “polaga v usta” zali vse, kar ona govori, tudi naglas, glasnost govora in vse kar sodi zraven, zala le dobesedno in z isto barvo glasu ponavlja za moderatorjem…zala je čisto navaden deklič, nobeno nadnaravno nadarjeno bitje z neomejeno iznajdljivostjo in ne vem kaj še vse, s čimer se vam je tako priljubila…ona ne rabi vedet ničesar! 🙂

še kaj?

Vedet ne rabi, mora pa to znat izpeljat. Oprosti, ampak vsak mulc tudi ne bi znal. Še hoče, pol od vas tukaj tega ne bi znalo izpeljati. Dar govora za takšno stvar moraš imeti.

Ja, ravno tako je tudi moje mnenje – ostati smrtno resen in otroško firbčen ob takih vprašanjih, ki jih, četudi ji jih kdo postavlja na jezik, tako dobro izpelje – po mojem bomo o njej še slišali tudi, ko bo starejša.

Kar se pa tiče Lane na Exspresu – mi pa ni več všeč, je bila v začetku bolj hudomušna – in ta punčka pa ne vem, če obstaja tudi v resnici.

Zale še nisem slišala, Lana pa mi ni všeč. Tako zelo narejeno je vse skupaj in čistonič smešno.

kdo je to

vardenafil vs tadalafil https://www.pharmaceptica.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close