Najdi forum

Zakyntos

Živjo, mene zanima , če je bil kdo na otoku v apartmajih. Ali je dovolj, če v Grčiji vzamemo samo apartma, brez kakršnegakoli obroka? Šli bi 4 dobri prijatelji (2 para) in me zanima, če je dovolj prostora tudi za zasebnost in če je bil kdo tam v takšni režiji?
Hvala, r.

Ciao,

v katere apartmaje greste? (mislim kraj..)

Jaz v Grčiji nasploh raje vzamem apartma kot pol penzin.Drugače pa tudi jaz letos odhajam tja!

Mogoče se vidimo:)
LP

Laganas je zakon za nočno življenje.Tudi plažaje dobra in še kakšna želva te lahko povozi.
lp

Čist brezveze je jemat pol penzion, ali karkoli s hrano,ker ne dobiš nič posebnega…rajši greš na kak gyros,al pa v kako restavracijo…če greš malo med ulicami, boš jedla dobro in ceneje.
Drgač je pa Zakyntos tako-če si že precej potovala po svetu,tu ne bo kaj za videt-jst sem bla precej razočarana,(pa tudi ostali)oz. moje oči so bile precej razočarane, za žurat je pa tu zakon.Pa obvezen je najem motorčka oz. avteka,da mal šibaš gor in dol,da vsaj kaj malega vidiš.
Uživajte kolikor se da!
pozdravček

apartmaji so Di Palas, ne vem zdej točno kraj, mislim da nekaj na T. Bila sem lani na Krfu, pa sem bila nad zajtrkom kar razočarana, zato smo se odločili brez obrokov:).
Hvala za mnenja

Hey,

se popolnoma strinjam, da je pol penzion nesmiseln….Grem pa v Laganas, tko da ste me kar razveselil s tem nočnim življenjem:)

Čez dan pa na motorček, pa mal šibat…

Tko da račaka, po mojem mnenju, si se najbolj odločila, da ste brez obrokov;)

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close