zakva so horjulci u14 tko slabi
ti si neumn rezk ti sploh nimaš pojma u hokeju tvoj očka te pusti igrt 5min na igrišču k drugi lah umes spijo, tok jim je dolgčas.podajaš tko al tko nč ne k daš pa gol pa uno hudo zavriskaš uauauuauaua,k si vrjetn kr sam seb mal preveč ušeč.aja pa da ne pozabm k se ti pa sprdne pridt na menjavo, itak nis tkrt nč podal al pa use zaj*** te pa pol očka hval ja moj sinčk koko ti dobr igraš drugim pa reče tvoj fotr vi sam tko igrejte kokr moj sine igra pa bo use u redu pa če mi boš odgovoru da nabijam tega u bistvu sploh ne morš trdt k mamo na iste dni turnirje PIKA KONEC.
no zdej ti bom pa js neki povedu
TI NIMAŠ POJMA k smo vs zbil 6:3 na Jesenicah pred tekmo si bil angelček pa najboljši po tekmi pa govoru “a pridš ti nasledn let h nm igrt k mi mamo ful hudo tm pa zmagal bomo” popuši mi ***** a je prou pa ne mi govort da si ti na olimpiji najboljši pa na horjulu tud.zdej k mate novga trenerja je use bol prej k je biu pa tvoj fotr si biu pa ti gor 5-6 min pršu dol za pol minute pa takoj nazaj gor.pr novmu trenerju pa ne igraš več tko dobr, e
Forum je zaprt za komentiranje.