Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakup splet. prostora, domena, SIOL – težave

zakup splet. prostora, domena, SIOL – težave

pri siolu sem registrirala domeno, misleč da osnovno spletno stran lahko postavim na spletni prostor, ki ga vsebuje paket TRIO -10 MB (to informacijo sem dobila na SIOL-u, očitno od nekoga, ki se slabo spozna na to kaj dela oz govori).

Sedaj pa so mi povedali, da to ni možno, in da moram zakupiti spletni prostor, s tem da je pri njih najnižja tarifa 13,77 evra/mesec za 50MB, kar zame ni ugodno.

Glede na to, da podjetje še ne posluje, bi rada postavila samo eno osnovno stran s podatki podjetja.

Za siol sem se odločila, ker imam pri njih TRIO in sem računala na ta brezplačni spletni prostor.

Sedaj pa sem ugotovila, da za gostovanje obsatjajo bistveno ugodnejši ponudniki.

Kaj zdaj? Prosim nasvet.

p.s. iščem tudi nekoga, ki bi mi to osnovno stran tudi postavil na mojo domeno

hvala in lp.

Če ti ime domene ni zelo pomembno, lahko spletno stran postaviš v spletni prostor, ki ti je na voljo kot uporabnici paketa Trio. Ime domene je: http://freeweb.siol.net/username/

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

samo gostovanje spletne strani je seveda mogoče že za veliko manjše zneske, moraš pa vedeti, da imajo dražji serverji ( naprimer siol) pač svoje kvalitete – tudi hitrost in zanesljivost. Po nekaterih prepričanjih ( tudi mojem) pa vse spletne strani le ne rabijo vrhunskih strežnikov ( saj tudi nimamo vsi raznih BMWjev), tako da so kdaj povsem zadovoljivi tudi brezplačni ali pa cenovno ugodni strežniki.
V kolikor se sama ne spoznaš dovolj, je seveda smiselno nekoga dobit – seveda pa spet načeloma velja podobno pravilo kot je že nekrat napisano – za velike zneske boš morda dobila vrhunsko reč, za male zneske se pa zna zgodit, da bo le malo preveč šlampasto narejeno.

je pa teh ponudnikov na netu kot listja in trave, če pa koga iščeš tu, bi bilo pa morda smiselno podati en naslov, kamor bi sprejela cenjene ponudbe – ali morda pričakuješ, da se bo(mo) javno potegovali za po pričakovanjih hudo podcenjeno storitev? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close