Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakon po prevari

Zakon po prevari

Več kot očitno se bojiš samote oziroma samskosti. Ampak v resnici si ti že osamljena, čeprav si poročena. Ponižuje te v javnosti, ko se kaže z drugo. Imej nekaj ponosa in odidi.

Odgovor na objavo uporabnika
lala583, 30.08.2025 ob 17:27

Pozdravljeni,

pred kratkim sem najela detektiva in izvedela, da me mož vara že dve leti z veliko mlajšo žensko. Je ena sama, (trenutno oz. od kar je z njo) nobena druga ženska ni bila vpletena. Mož še ne ve, da jaz vem, da me vara, sem se pa fejst pozanimala o tej ženski in njunem odnosu. Meni prodaja pravljice, da gre tri krat na teden k nekemu prijatelju, v resnici pa gre k tej punci. Ona živi sama, detektiv pravi, da je stanovanje lastniško. Ima dobro službo pa še hčerkica neke kar močne družine. No ja, on pa revež z bogo službico. Pri nama sem bila vedno jaz pri denarju. Kar je čudno v tej aferi, je to, da se brez zadržkov sprehajata v javnosti, pa živi ona v bližini. Tudi v restavracije hodita pa po nakupih, on gre z njo tudi k zdravniku. Saj vse to nima veze, mislila sem mu v kratkem servirati dejstvo, da vem. Me pa zanima, kakšen je zakon po prevari. Si bom kdaj opomogla? Rada bi mu nekoč odpustila, čeprav sem jezna kot ris. Se par po prevari lahko dejansko na novo zaljubi?

Precej je odvisno, kaj si ti zelis. Moja zgodba je podobna, le, da sem jaz sama odkrila prevaro. Kermi je zvestoba pomembna in  sem bila financno bolj stabilna od njega, sem zahtevala locitev. Ker sem lahko sla v najemnisko stanovanje, dokler me ni izplacal. Od takrat naprej me niti ne zanima kako zivi..bistvo sem jaz. Otroc so na svojem in imajo druzine, jaz pa svoj mir. Ce bi ostala z njim, miru v sebi sigurno ne bi imela vec.

Misli nase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close