Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakon po prevari

Zakon po prevari

Pozdravljeni,

pred kratkim sem najela detektiva in izvedela, da me mož vara že dve leti z veliko mlajšo žensko. Je ena sama, (trenutno oz. od kar je z njo) nobena druga ženska ni bila vpletena. Mož še ne ve, da jaz vem, da me vara, sem se pa fejst pozanimala o tej ženski in njunem odnosu. Meni prodaja pravljice, da gre tri krat na teden k nekemu prijatelju, v resnici pa gre k tej punci. Ona živi sama, detektiv pravi, da je stanovanje lastniško. Ima dobro službo pa še hčerkica neke kar močne družine. No ja, on pa revež z bogo službico. Pri nama sem bila vedno jaz pri denarju. Kar je čudno v tej aferi, je to, da se brez zadržkov sprehajata v javnosti, pa živi ona v bližini. Tudi v restavracije hodita pa po nakupih, on gre z njo tudi k zdravniku. Saj vse to nima veze, mislila sem mu v kratkem servirati dejstvo, da vem. Me pa zanima, kakšen je zakon po prevari. Si bom kdaj opomogla? Rada bi mu nekoč odpustila, čeprav sem jezna kot ris. Se par po prevari lahko dejansko na novo zaljubi?

Ne kompliciraj. Če se imata rada, si ti spolno življenje popestri drugje… Življenje teče naprej danes si, jutri te ni.  Sploh se ne zavedaš koliko žensk imajo loverje postran…   Pa se imajo damo vseeno radi, še mogoče bolj kot prej….

Daj loči se in ne delaj si sramote

Ehhh, ja…

Odgovor na objavo uporabnika
lala583, 30.08.2025 ob 17:27

Pozdravljeni,

pred kratkim sem najela detektiva in izvedela, da me mož vara že dve leti z veliko mlajšo žensko. Je ena sama, (trenutno oz. od kar je z njo) nobena druga ženska ni bila vpletena. Mož še ne ve, da jaz vem, da me vara, sem se pa fejst pozanimala o tej ženski in njunem odnosu. Meni prodaja pravljice, da gre tri krat na teden k nekemu prijatelju, v resnici pa gre k tej punci. Ona živi sama, detektiv pravi, da je stanovanje lastniško. Ima dobro službo pa še hčerkica neke kar močne družine. No ja, on pa revež z bogo službico. Pri nama sem bila vedno jaz pri denarju. Kar je čudno v tej aferi, je to, da se brez zadržkov sprehajata v javnosti, pa živi ona v bližini. Tudi v restavracije hodita pa po nakupih, on gre z njo tudi k zdravniku. Saj vse to nima veze, mislila sem mu v kratkem servirati dejstvo, da vem. Me pa zanima, kakšen je zakon po prevari. Si bom kdaj opomogla? Rada bi mu nekoč odpustila, čeprav sem jezna kot ris. Se par po prevari lahko dejansko na novo zaljubi?

Torej ,on je dobrega videza ,zna seksat ,ti si pa pri denarju  in se je obesil nate …al se motim…

anon236, 30.08.2025 ob 17:43

Daj loči se in ne delaj si sramote

Ločitev,  ni druge.Naj bo z njo, čez leta ga bo varala pa ona.Vse se vrača, vse se plača…

ojoj280, 30.08.2025 ob 17:43

Ne kompliciraj. Če se imata rada, si ti spolno življenje popestri drugje… Življenje teče naprej danes si, jutri te ni.  Sploh se ne zavedaš koliko žensk imajo loverje postran…   Pa se imajo damo vseeno radi, še mogoče bolj kot prej….

Midva pa takšna nisva. Vedno sva si bila zvesta, bilo je obojestransko, dokler se ni pojavila ta ženska.

Pa ti ni nič bad, ko to pišeš? Kakšen detektiv, NOGA! Zanj, seveda.

Vprašam za prjatla, 30.08.2025 ob 20:18

Pa ti ni nič bad, ko to pišeš? Kakšen detektiv, NOGA! Zanj, seveda.

Oprosti, mož je bil 30 let zvest! Jaz pa tudi. Ti ne bi najela detektiva, če bi se kar naenkrat začel drugače obnašati?

Če se kaže zunaj z njo, itak komaj čaka, da izveš.

In da predlagaš ločitev.

Nič mu ne govori.

Ljubimca si najdi.

Kriza srednjih let. Veš, da te je zamenjal, a še sprašuješ, kaj bi? Pogovorita se, kako sploh misli naprej. Zdaj sedi na dveh stolih. A k zdravniku hodi z njo? Ginekologu, mogoče? Dajta razčistiti, da te ne bo preveč glava bolela! Pa vso srečo.

30 let je mimo. In njegova zvestoba tudi. Detektiv, ja, seveda, če tako lahko nezvestobo tudi dokažeš.

Ampak, nogo mora dobit on. Razen, če misliš, da brez njega ne moreš živet…:). Ker, če mene vprašaš , moraš vedeti, da že zdaj živiš brez njega. Saj ni s tabo, temveč z drugo, imam prav? Že dve leti, praviš…….

No, morda pa si hotela samo izvedeti, če ti je nezvest, ostalo pa….

Kakšna je cena najema detektiva?

Ko bi on njo zasačil drugje, bi imel osnovo, da jo nažene in v sodnih obravnavah ni ekvivalence, zato odpade iskanje zadovoljitve drugje dokler sta v zakonski zvezi.

Zakaj si metala denar stran za detektiva če ne misliš nič ukrenit? In kje piše da bo on ostal s tabo? Verjetno bi že šel, samo nima jajc, zdaj mu boš pa dala razlog. Če ga želiš obdržati, bodi tiho in se delaj kot da nič ni.

Ata931, 31.08.2025 ob 01:27

Kriza srednjih let. Veš, da te je zamenjal, a še sprašuješ, kaj bi? Pogovorita se, kako sploh misli naprej. Zdaj sedi na dveh stolih. A k zdravniku hodi z njo? Ginekologu, mogoče? Dajta razčistiti, da te ne bo preveč glava bolela! Pa vso srečo.

Ja! Prav k ginekologu je šel z njo!!! Kako si vedel????

Ne obsojajte če niste na istem, 31.08.2025 ob 10:08

Kakšna je cena najema detektiva?

Razen začetnih stroškov, sem jaz potem plačevala 70 na uro plus potne stroške.

Si ti normalna?

Če ne misliš oditi, si zastonj plačevala detektiva. Tvoj mož živi vzporedno življenje z ljubico.

Takole bom rekel. Najprej pohvala, saj zgleda, da si obdržala trezno glavo. Sam sem bil na istem. Pustimo vzroke kaj jih pahne v varanje. Ko sem jo obvestil, da vem kaj počne je bilo zanikanje. Ko sem postregel z dejstvi je padla obljuba, da zaključi. Ni vedela, da imam dobrega detektiva. No, ta je našel še drugič, tretjič. Želel sem ohraniti zakon, a nisem mogel več zaupati. K sreči so otroci veliki. Želim, da vama uspe. Jaz nisem mogel več biti v tej juhi.

Kaže, da si dokaj mirna. Naredi tako, da je zate dobro. Marsikateri speljejo, drugi ne. Poslušaj se. Je vredno sedeti in spati ob človeku za katerega ne veš, če razmišlja o njej?

Ločitev? Nimaš nič ponosa in lastne vrednosti?

Naj samo povem, da ste vsi nasedli na nojo fejk temo, ki sem jo potegnila iz riti.

Padli ste na testu inteligence.

lalala489, 31.08.2025 ob 11:41

Naj samo povem, da ste vsi nasedli na nojo fejk temo, ki sem jo potegnila iz riti.

Padli ste na testu inteligence.

Tega komentarja nisem napisala jaz!!!

Vojc369, 31.08.2025 ob 11:32

Takole bom rekel. Najprej pohvala, saj zgleda, da si obdržala trezno glavo. Sam sem bil na istem. Pustimo vzroke kaj jih pahne v varanje. Ko sem jo obvestil, da vem kaj počne je bilo zanikanje. Ko sem postregel z dejstvi je padla obljuba, da zaključi. Ni vedela, da imam dobrega detektiva. No, ta je našel še drugič, tretjič. Želel sem ohraniti zakon, a nisem mogel več zaupati. K sreči so otroci veliki. Želim, da vama uspe. Jaz nisem mogel več biti v tej juhi.

Kaže, da si dokaj mirna. Naredi tako, da je zate dobro. Marsikateri speljejo, drugi ne. Poslušaj se. Je vredno sedeti in spati ob človeku za katerega ne veš, če razmišlja o njej?

Hvala za lep odgovor. Prav je, da se taki povežemo med sabo in delimo izkušnje, da vemo, da nismo sami. Iskreno še ne vem, kaj in kako bom. Sva brez otrok, greva proti 60. Mojih staršev že dolga leta ni več, prijateljic imam malo, pa so vse z otroci, vnuki. Z družinami. Tako da, če se ločim, bom sama. Nekako ne vem, kako bi pri teh letih dobila partnerja za skupno življenje. Sama pa tudi ne vem kako.

Draga moja pridi k pameti in se loči. Če veza traja že 2 leti je dokaj resna in tudi glede na tvoje pisanje kje se jih vidi je njemu že vseeno če ga kdo prepozna….res je čas za slovo. Ne delaj si sramote in tišči glavo v pesek spreglej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close