ZAkintos
Ali je kdo letoval na Zakintosu v hotelu Iberostar Plagos Beach? Ali je hotel v redu? Iz slik v katalogih in na int. straneh ne morem dovolj natančno videti plaža oz. mi deluje nekam majhna, hotel pa ne tudi ne vem kako je lociran (naj bi bil terasasto oblikovan in 150 m od plaže -ali to res drži). Marsikdaj so me informacije v katalogih namreč že zavedle.
Hvala za kakršne koli informacije.
Tania
poglej na holidaycheck:
meni so se zdele dobre ocene gostov in slike hotela kar v redu (Iberostar vzdržuje določen nivo kvalitete)…
in zakaj mi nismo rezervirali ta hotel?
ker na Kompasu nimajo v tem hotelu niti ene družinske sobe 2+2 več za naš termin
:(((((((
proste sobe imajo samo še za tričlanske družine.
lp, in poročaj drugo leto iz prve roke
jaz sem sicer bila že dvakrat na Zakintosu a v drugem delu ( Laganas ), kakor vidim je ta hotel cca. 7km stran v predelu Tsilivi in sicer ne vem točno kako se reče plaži tam, a kakor jaz vem je plaža kar dolga, peščena, zelo lepo morje, možnost najema ležalnikov, nekaj je tudi naravne sence, je pa to nasplošno bolj mirni predel, tako da idealno za družino, mogoče kaj več najdeš na http://www.zantehotels.gr/louishotels/zante-plagos-beach-hotel.html, ne vem upam da sem malo pomagala, sicer pa ne se preveč sekirat, hotel je videt super plaže pa kakorkoli so vse OK – če te še kaj zanima kar vprašaj -lp
Plaža je bolj slaba ( malo prostora), je pomol in stopnice v morje-na dnu pesek. Če greš malo desno čez skale je zelo lepa peščena plaža, primerna za otroke, saj moraš kar daleč iti, da lahko zaplavaš. Hotelski bazen je kar v redu, če ni prevelike gužve. En del je bolj globok, en del pa lahko stojiš. Imajo tudi vodne animacije.Od hotela do plaže je res cca 200 m po stopnicah.Bila sem lani v tem hotelu in sem bila zelo zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.