Najdi forum

zakintos

za letošnje počitnice,si ogledujemo otok Zakintos.
Kateri kraj na otoku priporočate,kje so najlepše plaže?
Kakršne koli informacije o otoku bi prav prišle.
Hvala!!!!!!!!!

Mi smo bili v Laganasu potem smo rentali avto in šli po celem otoku. Nam je bil zelo lep otok, bili smo 14 dni z 2letnikom. Super je bilo, le tisti angleži so nam šli na živce drugače pa ok.

A imate namen v sezoni ali izven sezone?

Vsekakor ne it v Laganas – kilometrska peščena plaža, natrpana z angleškimi turisti. V trgovinah visijo angleške zastave. Prodajajo majice Arsenal, London… Točijo angleško pivo, ponujajo angleške zajtrke…

Od teh otokov sta veliko lepša Lefkas in Kefalonija.

Namen imamo it ok.7.julija,odvisno od agencij seveda.
Bomo se probali izognit ,da ne gremo v Laganas.Sem čula,da znajo bit tečni tej angleži.
Bom pogledala malo tudi ta dva otoka.

HVala

Lani sem bila v hotelu IBEROSTAR, vse vključeno. Bila sem zelo zadovoljna z vsem (hrano,sobo, bazen). Imajo animatorje za otroke, zvečer otroci pripravijo nastop, je 1 grški večer, drugače pa zvečer animatorji z glasbo in plesom zabavajo goste. Po 24. uri je mir in se lahko človek spočije. Lahko se vključite v enodnevne izlete ( po otoku in z ladjo okoli otoka-plavali smo tudi v zalivu tihotapcev-zelo lep izlet). SKRATKA LEP IN NEPOZABEN DOPUST.

LARISA

Samo ne Laganas, to je mesto za mularijo. Tsilivi npr. je zelo prijazna vasica, ali pa Argasi. Mi smo bili malo ven iz Tsilivija, Beloussi beach, tržil ga je Globtour. Kako je letos s tem, ne vem!

Drugače je Zakinthos prekrasen otok, s čudovitimi plažami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close