Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakintos hotel Gloria Maris

Zakintos hotel Gloria Maris

Pozdravljeni!

Zanimam se za potovanje na Zakintosu, predvsem za navedeni hotel. Ali je že kdo izmed vas imel izkušnje z navedenim hotelom? Vsake informacije bi bila zelo vesela.

Lep pozdrav, Lorena

lorena1,bili smo na zakintosu ampak ne v tem hotelu!Če pa greste si oglejte modre jame,kjer je res lepo ampak v lastni režiji,ker je občutno cenejše.Kresen otok

pozdravljena,

Bili smo na Zakintosu-NEPOZABNO. A ne zaradi lepot, ampak zaradi grozne noči ki sva jo prezivela v Laganasu.
Da ne bom dolgovezila in prevec obujala grde spomine povem samo to, da so naju okradli – ponoci, ko sva spala v sobi. Prisel je skozi odprta balkonska vrata (nasa napaka-priznam), v četrto nadstropje…..po pozarnih stopnicah, ki so bila vsaj 4 sobe stran od nas.
Ker me je “nekaj” prebudilo, sem zagledala kako nekdo kleči poleg mojega moža ——. Zavpila sem, skocila iz postelje, ga ujela…, takrat se je-koncno prebudil se moz…., a nama je zbezal, saj je cez naju vrgel zavese in sva ostala kot v pajčevini…. Skakal je cez balkone med sobami, stekel po pozarnih stopnicah, preskocil hotelsko ograjo in zbezal v noc (okrog 03h ponoci). GROZA!!!
Zgodba je dolga….
SAMO V OPOZORILO……KRADEJO FANTJE-CIGANI, KI JIH V LAGANASU ZVECER NE MANJKA, LE OPAZOVATI JE TREBA….
NIKOLI-NIKJER NE SPITE Z ODPRTIMI OKNI IN BALKONSKIMI VRATI..CEPRAV JE VROCE!! NIKOLI NE VES…..A NI TREBA DALEC DA TO DOZIVIS—LE DO ZAKONTOSA……

DRUGACE PA JE OTOK….OK. NAJLEPSI JE PIRATSKI ZALIV, A KAJ KO DO NJEGA NE MORES-LE PO VODI! POSTANEK Z LADJICO PA TRAJA CCA 2 URI…..

LP

jaz sem bila letos v Gloria Maris: osebje prijazno, hotel ima 3*, kar je malo oz. sobe so skromne, klima je proti doplačilu (7evrov/dan!), hrana pa še kar okusna, s tem da je zajtk enoličen (salama, tri vrste sira, kumare, paradižnik, eurocrem, maslo, včasih jogurt), večerje pa še kar, če nisi preveč gurman:).
Videla sem, da je v redni ponudbi kar drag, js sem vzela last minute in v prim. s ceno iz redne ponudbe sem bila zadovoljna. Npr. če bi dala pa 529 ev. v višku sezone – to ceno sem zasledila zdanjič na letaku – bi mi blo žal oz. je predrago za tako nastanitev.

Je pa lokacija super, tako da je mogoče zato bolj cenjen; od tu imaš najlepši možen dostop do kareta želv, ful je mir in fajn plaža; to so pa plusi!

uuu kako lepo. Ni pa več tako lepo, da ste še zmeraj omejeni za te poste pod izkušnjah na potovanjih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close