Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj …….?

Zakaj …….?

Zivjo!

se ze vnaprej opravicujem, ker spet vdiram v vas forum, ampak tale forum je vec kot idealen za mojo anketo, zato fantje, prosim, dejte mal sodelovat, prosim…….

Zivjo!

Tale forum sem odkrila cisto slucajno in nimam niti najmanjse ideje kaksna populacija se “zbira” tu. Ce ste na tem forumu poroceni moski, bi vas prosila za pomoc (lahko tudi porocene zenske povprasate moze), zbiram namrec podatke za anketo, ki bo objavljena v eni izmed zenskih revij in sicer vprasanje se glasi: Zakaj se moski odloci za poroko?
zakaj ste se vi odlocili? ker si je tako zelela parterka?ker tudi vam to veliko pomeni? iz verskih razlogov?………
skratka kako gledate moski na poroko?!

hvala in lp

Lahko ti povem za mojega brata: ker je tako želela partnerka, njej je poroka res dosti pomenila in po recimo 8 letih ga je končno nakak prepričala:) Ona je sicer taka, da si boljše ne bi mogel želet (duša od človeka, še kar luštna oz, v primerjavi z njim zelo lepa 😉 (podobna Charlize Theron), suha…), pa se mu je vseeno bilo zelo zelo težko poročit. Zakaj? Zaradi občutka priklenjenosti in dokončnosti, kolikor se spomnim. Na poročni dan je nam celo fantaziral o ločitvi….najbrž živci 🙂

jaz sem se poročil zaradi ljubezni in zato ker sem želel najino dolgoletno zvezo nekako “registrirat”. Lahko pa rečem, da sem bil jaz tisti, ki sem dal pobudo in si tega malo bol želel.

Pojdi raje repo sadit. Boš bolj koristna.

Pol si pa verjetno eden od bolj redkih. Se mi zdi, da je to večinoma ženska želja, ki se ji moški pač uklonejo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close