zakaj…
Moj tip misli, da se men oralni seks gabi, pa mi zaradi tega, ko sva prvič seksala, ni pustil, da naredim to. Sicer mu menda paše, noče pa, da bi počela nekaj, kar meni ne paše. In sem mu skušala dopovedati, da ni tako, pa mi ne verjame… On je men, pa je rekel, da to ne počne z vsako, ker se mu ponavadi hm… upira… zaradi vonjav in tega… (kake so kej ble pol…) Je tudi to, da je meni očitno všeč bolj divji seks, nejmu pa bolj umirjeno in rad vodi (imam tak občutek…). Ko sem ga podrla na hrbet in hotela bit glavna, je njemu popustila erekcija. To se je zgodilo tudi pri menjavi položaja… In ful hitro mu je prišlo… Jaz sme mislila, da bo trajalo par ur, on bi se pa raje cartal pa ljubčkal… Ker je imel že veliko žensk (tega ne govori, to vem…), sem pač mislila, da bo čisto drugače… Dobivava se sicer že precej časa (mesecev…), pa je bilo to prvič, sam nekako sem pričakovala, da bom samo ena izmed mnogih… in mi ej bilo vseeno, ker pri vezi nikol ne razmišljam o tem, kaj bo v prihodnosti, nebi siccer imela nič proti resni zvezi, kjer nebi bilo preveč ljubosumja in spreminjanja drug drugega, nebi pa imela tudi nič proti malo daljši avanturi, kjer bi bilo malo manj obveznosti in hm… ja, malo več seksa :))) Idealno bi bilo sicer resna zveza z velik seksa :))) (dobrega). Je pa še nekaj… Da je tip bolj pozoren od nekega fanta, za katerega sem mislila, da bi lahko bilo kaj resnejšega… S tem msilim več telefonskih klicev, za vskao ko pridem od nejga domov… Pa tudi, ko sva skupaj. Drugi pa mislim, da mu ej tudi veliko do mene, sam tega ne zna tako pokazati… (s tem, da sem jaz v obeh primerih smotka, in ne pokažem niti čustev niti kakšnega posebnega interesa… čeprav sta oba srčka…). Aja, ne mislim se odločat, ker sem se s tem dejanjem že, sma me pa zanima, v kaj sem s es tem spustila, v nekaj resnejšega ali v malo daljšo avanturo?
Forum je zaprt za komentiranje.