Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj?

zakaj?

Prejšnja tema na Piko Božič mi je sprožila vprašanje.

Zakaj nekateri ljudje komaj čakajo da nekdo napiše nekaj
kar jim ni po godu in potem hitijo človeka pljuvati vsevprek
da je feminist, nacionalist, nestrpnež in kaj jaz vem kaj še vse.

Opazila sem, da se nekateri vedno pričnejo kregati ko je na
sporedu neka nova tema.
Če nekomu ni všeč nek odgovor naj pač reče da se ne strinja,
ne pa da napada vsevprek, da nastane zaradi tega cel
kaos in človek ki je postavil vprašanje dobi mogoče par odgovorov,
iz katerih lahko izlušči kak pametni odgovor.

Ma dejte folk skulirajte se, vsak ima pravico do vprašanja
in odgovora in dobro vemo, da si lahko različni ljudje različno
razlagamo napisana mnenja, ne pa da takoj nastanejo neki tabori
in pride do osebnih žalitev.

Zanimivo bi bilo videti, kako se ljudje, ki pljuvajo po vseh in vsem na anonimnih forumih, obnašajo na 4 oči….po mojem se niti zase ne znajo postaviti, anonimno pa izživljajo lastne frustracije in komplekse

KRITIK JE ČLOVEK, KI JE MED BOJEM V ZAVETJU, PO KONČANI BORBI PA POSTRELJA RANJENCE.

A si pozabila zakaj? Tu je tvoj odgovor, ki si ga podala na povsem preprosto vprašanje o Piki – “Ja zato ker izgleda sexy, kaj globlje se oni ne spuščajo!” Ne gre se zato, da nekomu odgovor ni pogodu, temveč zato, da je ta odgovor, po tvoji logiki, vse “one” označil za plehke, plitke prebivalce tega planeta, ki dalje od pi… ne vidijo.
Kako bi ti reagirala na kakšno podobno izjavo, ki je že ponarodela pri moški populaciji, nanaša pa se na žensko pamet in njeno mednožje. Predvidevam, da ti ne bi bilo prav. Pa ne misli, da se jaz strinjam s tem. Sploh ne. To sem ti dal samo kot protiutež. Poanta vsega je ta, da ko pišeš svoj odgovor na kakšno vprašanje, odgovarjaj kulturno in ne žali koga drugega. Verjemi mi, da se, v tem primeru, ne bo nihče oglasil in te popljuval. Skratka malo strpnosti pri odgovorih.

S to trditvijo se nikakor ne strinjam. Mislim, da je kritika konstruktivna, če temelji na dejstvih in ne na osebni ravni. Moraliziranje, ki je vse prepogosto tu na forumih, nima popolnoma nič skupnega s kritiko.

Tramvaj napisal:

Ne gre se zato, da nekomu odgovor ni pogodu, temveč zato, da je ta odgovor, po tvoji logiki, vse “one” označil za plehke, plitke prebivalce tega planeta, ki dalje od pi… ne vidijo.
Kako bi ti reagirala na kakšno podobno izjavo, ki je že ponarodela pri moški populaciji, nanaša pa se na žensko pamet in njeno mednožje. Predvidevam, da ti ne bi bilo prav.

Ker ti še vedno ni jasno kaj ti hočem povedati ti povem še enkrat, potem bom pa obupala, ker ti ne mislim še 10x razložiti kaj sem mislila povedati
s tistim enim stavkom katerega si vzel tako osebno, čeprav mi ni jasno zakaj???
Moj stavek je pomenil da je moškim Pika Božič pač všeč(to ni ne tvoje in ne moje mnenje), to je dejstvo, globlje od tega se pa ne spuščajo(govorim o Piki Božič!!!!!!), se pravi manj bi jim bila seksi, če bi se začeli
spuščati globlje, se pravi bi se poglobili in se pozanimali o njej osebno, ampak se ne, ker jih osebno ne zanima, ampak kot medijska osebnost in kot taka se jim zdi sexy s svojim sexy oblačenjem in videzom.

Glede ženske pameti in mednožja se prav nič ne sekiram, ko berem,
ker sem dovolj samozavestna, da vem, da se me te stvari ne dotaknejo,
saj se svoje pameti in svojega mednožja ne sramujem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close