zakaj?
punce povejte mi!
zakaj ko se naličim mi čez čas gre puder dol, ne ostane celo noč tako kot sem se namazala..povejte zakaj, kaj delam narobe.. prosim svetujte mi kakšno kozmetiko si naj kupi( puder,…)in kaj najprej nanest, da bo lep make up..
upam, da mi boste znale pomagat, aja naj povem še to, da imam rjave oči svetlejše pobarvane lase z blond prameni..
Pozdravljena,
mogoče je zdaj v teh vročih dneh zelo težko obdržati ves dan brezhiben make up. Najbolje je uporabiti samo terracoto in maskaro, na ustnice pa bleščilo in svež videz je tu. Pudri bodo počakal na dni, ko bo temperatura malo padla, takrat pa bo tudi obstojnost večja, seveda pod pogojem, da puder dobro sfiksiramo z prahom.
lpj
Pozdravljena,
terracoto lahko uporabite vse dokler si želite zagorel videz. Sicer vam predhodno ni potrebno nanašati tekočega pudra. Uporabite samo korektor, da prekrijete nepravilnosti, če so zelo moteče. Za fiksiranje make upa, pa raje terre ne uporabljat, ker boste sicer dobili preveč temen videz. Za fiksiranje uporabite brezbarven puder v prahu ali kamnu.
Pri uporabi terracote pa tako ni potrebno še dodatno nanašanje pudrov, razen, če ste terro uporabili samo za senčenje ličk.
lpj
Forum je zaprt za komentiranje.